Categories
Без категория

Управление на банкрола

Управлението на вашия бюджет в реалният живот и в покера имат много сходни черти. Вашият бюджет, с който управлявате всички разходи от ежедневието може да се сравни с банкрола в покера.

Ако се случи така, че разходите ви да надвишават бюджета, с който разполагате, то значи имате сериозен проблем. Затова е добре да не рискувате всичките си пари и винаги да имате заделени средства.

В покера не винаги нещата се получават така, както сте ги планирали и понякога се случва да влезете в лоша серия, където губите няколко поредни ръце. В тези случаи вашият баланс на сметката трябва да може да устои на тези загуби. За да практикувате тази стратегия онлайн ще ви е нужен Betfair покер даунлоуд.

Въпреки това, не трябва да сте прекалено предпазливи, защото колкото по-бързо увеличавате лимита си при игра на покер, толкова по-големи стават и печалбите.

Как да забогатеем със сигурна игра?

Макар сигурната игра и забогатяването да не вървят „ръка за ръка”, ако ги комбинирате добре, то значи сте се справили отлично с управлението на вашия банкрол.

За да става играта ви все по-добра и по-добра трябва да се отнасята отговорно към управлението на парите си. Както в реалният живот, така и в покера не трябва да плащате за неща, които не може да си позволите.

Трябва да запазите своите приходи и да ги използвате в най-удобния за това момент. Само така може да продължите по-пътя към успех в покера. Повече може да научите на www.betfairpoker.com