Categories
Без категория

Фирма за почистване

Почистванe.com е фирма за пълно почистване и хигиена на общински и публични сгради, частни и промишлени обекти. Ние определено сме между най-старите фирми за почистване в България. Агенцията ни започна дейност през 2002 г. Имаме огромен опит в почистването на къщи, фирмени офиси, прозорци и фасади. Почистили сме много клиентски обекти, като сме се специализирали тясно и имаме най-значим опит при почистването на сгради след ново строителство.

С всеки наш клиент работим специфично, като извършваме най-удачните методи и технологии за почистване на обектите, след безплатен оглед и консултация. Готови сме да предложим всичко, от което се нуждаете, за перфектното почистване на Вашия дом, офис или сграда! След нас остава новата представа за чистота.

Оперираме чрез високо обучен и квалифициран екип от професионалисти, който периодично преминава през преквалификационни курсове за допълнително обучение. Стараем се да покриваме всички съвременни изисквания в областта на професионалното чистене.

За лидерската ни позиция на пазара за чистачи потвърждава безценният Интернет домейн (pochistvane.com), който първи взехме и представянето на уеб сайта ни с домейн на български език (почистване.com). Заемаме челното място в търсачките при заявките за термина “почистване”. За нашата фирма представянето в Web, както и задоволяването на потребителите ни са задължителни цели.

Може спокойно да ни имате доверие за всяка една работа, свързана с услугата почистване, като: почистване на офиси, почистване на фасади, почистване на тавански помещения, почистване на нови сгради след строителство, машинно изпиране на меки подови настилки, измиване на прозорци, почистване на цялостното вътрешно обзавеждане, дезинфекция на санитарни помещения, анти-графитна защита и почистване на абонаментен план на прозорци на сгради с автовишка. Фирмата ни работи само с професионалисти работници и алпинисти.

Мисията ни е перфектната чистота. С помощта на еко продуктите, с които почистваме, Вие и служителите Ви ще се чувствате удобно у дома и на работното място. Оставете на професионалистите неблагодарната работа при освежаване на дома и офиса. Имайте ни доверие, няма да съжалявате!

почистване.com