Categories
Без категория

Хванаха обирджиите на Дюамел

Миналата седмица двама мъже са нахлули в къщата на Джонатан Дюамел, която се намира в предградията на Монтреал.

Те нападнали шампионът от Главния турнир на Световните Серии по Покер 2010(ССП) и откраднали от дома му неизвестна сума пари, гривната с диаманти от ССП и други ценни вещи.

За щастие играчът се отървал само с няколко леки наранявания, като малко след изписването му от болницата, той благодари за подкрепата на всички близки и роднини и подкани тези, които имат някаква информация да се обърнат към полицията.

Дюамел дори предложи щедро възнаграждение от 10 хиляди долара, на този, който предостави полезна информация за задържането на извършителите. В Betfair също може да се възползвате от щедрите Betfair покер промоции.

Броени дни по-късно полицията в Квебек успя да разкрие предполагаемите извършители, след като четирима души бяха задържани за кражбата в дома на шампиона от 2010 година.

Органите на реда задържаха Бианка-Рохас Латраверс, на която са повдигнати пет обвинения, като информацията за нейното задържане е дошла от цивилни граждани.

Освен нея полицаите са арестували и 22-годишният Джон Стефан Клар, Андре Робърт Перон, които са обвинени в грабеж и влизане с взлом в чужда собственост.

Последният обвиняем, на който още не се събщава името е разпитван от полицаите в Монтреал, той 20-годишен младеж от Лонгуейл.