Categories
Без категория

Хотела в Старозагорски минерални бани – „Августа Траяна“

„Августа Траяна“ е хотел, разположен на 18км от град Стара Загора в познатия курорт Старозагорски минерални бани. Тази област е прочута също и със своите изворни води. Приема се, че те притежават лечебни качества, както и самата област „Богородична стъпка“, която е скално оформление приличащо на женска диря от ходило.

Голяма преднина за местността е, че се намира в близост до града, но е и далеч от неговата суета и напрежение. Това е чудесно място за ваканция и изолираност от света. Хотелът се намира в средата на вековен боров масив, което предоставя възможност за прекрасни пътешествия и отдих на чист въздух. Възторжените пътешественици, които не желаят ваканцията им да премине само в хотела могат да посетят различните пътеки за еко туризъм.

В хотела в Старозагорските минерални бани се предлагат както двойни и триместни стаи, а също и от 4 апартамента, което е добро решение за двойки, а също и за семейства, търсещи подходящо място за отмора сред заобикалящата природа. Паркинга, ресторанта, терасата и камината също са на разположение на гостите. Имате възможност да опитате вкусните манджи, които ще Ви поднесат в ресторанта на хотела. Всичко се готви по домашни рецепти, които ще задоволят дори и най-злоядите гости. Той е с 75 местна зала и лятна тераса, което е отличен избор за частни семейни или фирмени сбирки.

По този начин хотела в Старозагорски минерални бани – „Августа Траяна“ е правилното решение за Вас и Вашето семейство. За едно добре прекарано време сред красивата природа – елате и вижте сами!