Categories
Без категория

Часовник Esprit е перфектният подарък

През зимата има нещо хубаво, което повишава градуса на настроението ни и това са празниците. В стремежа си да сме добре подготвени за тях се втурваме да изберем перфектните подаръци. За щастие има отговор на всички наши затруднения –  можем да подарим стилен и модерен часовник на марката Esprit. По време на зимните празници имаме желанието да зарадваме близките си хора с нещо луксозно, качествено и с великолепна визия. Часовниците на Еsprit са перфектното решение за такива ситуации. Разгледайте ги  в сайта Tiktakstore.eu  и изберете най-подходящия подарък за своя близък човек. Те се продават в различни цветове, изработени от разнообразни материали и изглеждат перфектно.

Екипът на компанията е вложил максимален усет при изработката на часовниците. Мъжките са с водоустойчивост от 20 бара, имат завинтени задни капаци, докато дамските са украсени с инкрустирани камъни. Елегантните кожени каишки подсигуряват и високото ниво на комфорт при носене. Качествената изработка личи при всеки отделен компонент на часовниците. За дизайна на някои от циферблатите  производителят залага на седефа. Редица металните часовници пък са със златно  покритие и изглеждат красиво.

Блясъкът, излъчван от дамските модели, е очарователен. Материалите са специално подбрани и с украсата си от камъни Цирконий  часовниците се превръщат в наистина елегантни модни аксесоари. Добър вариант за подарък на мъж с по-спортен стил е модел с полимерна  каишка, като ES104031002. Той прилича на топ атлет и в аналоговите му скали е сложена ценна информация,  а отделно моделът разполага и с датник. Той е подходящ придружител на всеки активно живеещ човек.

За по-елегантните господа  би бил добър избор часовник, изработен изцяло от стомана и с покритие. Такъв е например ES103641003. Представлява кварцов хронограф и е доста стилен, защото  е в черна премяна заради покритието си. На този черен фон се открояват стрелките и бутоните в цвят розово злато. Дамите, харесващи  модели с по-изтънчена или спортна визия, също има какво да си харесат сред продуктите на компанията Esprit. Измежду  тях има такива с дигитални циферблати или пък  аналогови със стрелки. ES105342020 е модел, при който спортното и елегантното не са в противоречие, а се допълват успешно. Той е със силиконова каишка, но на циферблата му изпъкват със своя разкош инкрустираните камъни. Има и модели,  при които спортът определено е отстъпил място на елегантността. Такъв е дамският ES10155200, който разполага с широка кожена каишка, приличаща на гривна. Друг също елегантен модел е ES900082002, защото  има и корпус със златисто покритие и инкрустирани камъни.

До тук подаръците за мъж и за жена вече може би са избрани и се появява въпросът дали Esprit  предлага нещо подходящо и за децата. Отговорът е да и тук марката отново ни изненадва приятно и ни помага да зарадваме близките си. Моделът  ЕS000ОFA4017 e  в свежи и приятни за децата цветове  – синьо и жълто.  Корпусът му е от алуминий, а каишката от текстил. Понякога в забързаното ежедневие не ни остава време да търсим и да купи навреме подарък. Възползвайте се от предложенията на марката Esprit. Можете да поръчате онлайн часовник на изгодна цена, който да Ви бъде доставен безплатно вкъщи.