Categories
Без категория

Чували ли сте за практични, удобни и високоефективни биокамини?

105650625-31-327-5460586Чували ли сте за практични, удобни и високоефективни биокамини? Ако все още нямате информация за такива, ние ще ви предложим нежна топлина и стил, с камини на биоетанол „Diplomat”. Няма спор, че марка „Diplomat” е едно добро решение за домакински електроуреди за всяко домакинство. Без значение дали ще закупите бойлери „Diplomat”, печки „Diplomat”, биоетанолови камини „Diplomat”, хладилници „Diplomat” или други, резултатът е на лице- качество на високо ниво и практичност. Брендът „Diplomat” постоянно търпи развитие и усъвършенстване като се правят проучвания на пазара, на конкуренцията, нуждите и изискванията на потребителите. Така се стига до снабдяването с иновативни продуктови линии, породени от новите изисквания на пазара и конкурентните ниши. „Diplomat” дава едно спокойствие на своите клиенти и качество на живот на своите уреди, несравними с никоя друга марка на пазара.

Та да се върнем на биокамини „Diplomat”. Те адекватно ще отговорят на всяка потребност и прищявка на клиента. Биоетанолови камини са, на първо място, безвредни за употреба. Второ- теса екологично чисти и бездимни, не отделят лоши неприятни миризми и отровни газове. Камините на биоетанол могат да се използват както в затворени помещения, така и в открити. Те се справят отлично с отоплението на помещение от приблизително 25 кв. м. Биокамини „Diplomat” са с гаранционна карта от 24 месеца и ще направят дома ви доста по- красив и уютен. Те са чудесно допълнение към всеки интериор и с изящната си форма придават много стил и уютна обстановка. След запалването на биоетаноловота течност се образува истински огън, който не прави пепел и сажди, а нежно гали сетивата. Камини на биоетанол са ново поколение камини, които в последно време нашумяха доста. Те са доста атрактивни и достъпните им разумни цени са много по- ниски от стандартни камини на твърдо гориво. С тях домът ви ще е още по- романтичен и привлекателен. Вече няма да се нуждаете от склад за дърва или отвор на комин, защото биокамини не изискват нищо допълнително, за да се монтират. Единствено, ако те се вграждат в стената, в нишата трябва да се постави метален незапалим материал. Иначе камините на биоетанол могат да се поставят и на стената като тогава ефектът им ще бъде още по- голям. Те са подходящи за жилища, офиси, хотели, стаи за гости, заведения, салони за красота, магазини и други.

Поръчайте и вашите биокамини „Diplomat” само сега, на супер изгодни цени и гаранционна карта от цели 24 месеца. За хола, трапезарията или антрето, новото поколение екологично чисти биоетанолови камини ще стоят чудесно.