Categories
Без категория

10 Важни Момента от Игра на Тронове

10-те момента, които не желаете да изпуснете от „Игра на Тронове“
На 17 Април стартира новият фентъзи сериал „Игра на Тронове“. Продукцията е базирана върху поредицата романи на Джордж Р.Р. Мартин „Песен за Огън и Лед“. Ще ви подскажем 10 момента, които хора незапознати с книгите не бива да пропуснат в сериала. Ще се опитам да влеза под кожата на хората, които не са запознати с предстоящите филми. Редът на представяне на моментите не е категоричен, но съм се постарал да представя 10-те най важни момента от началото на историята:

10. Падането на Бран
Това е първият изненадващ момент, който ще повлече редица от съдбоносни събития и кървавите последици от тях. Ще се случи накрая на 1-ви епизод и ще ви остави без дъх.

9. Смъртта на Лейди
В този момент връзката на Санса с вълчището е толкова силна, че убийството на големият вълк е изненадващ момент за незапознатият зрител. Момент който би трогнал и най-коравите.

8. Пролога на Сериала
Първият поглед върху Белите Бродници е достатъчен да зариби фентъзи почитателите. Това е един от малкото фентъзи моменти в първият сезон на сериала.

7. Пристигането на Джон Сняг при Стената.
Внушителна гледка на огромната ледена стена би изумила всеки. Висока 200 метра изцяло изградена от ледени блокове и пресичаща целият континент, стената и Нощната Стража пазят Вестерос от злите създания на Севера.

6. Прераждането на Дани
Стъпвайки в огъня и раждането на 3-те дракона са превратен момент в живота на Денерис „Родената в Буря“. От тук започва и похода и срещу Узурпаторите на Железният Трон.

5. Моментите изпълнени със плът и насилие.
Сериала ще е от типа на Спартак, в него ще има доста разголени сцени, както и сцени на кърваво насилие и доста вулгарен език Няма да бъде спестено нищо от романите.

4. Опрощението на Нед
В този сериал добрите персонажи не са супергерои, а нормални хора със своите величави моменти и падения.

3. Танцът на Аря
Аря е един от любимите ми персонажи и началото на уроците по „Танци“ с меч са един от запомнящите се моменти в историята.

2. Всички събития около играта на тронове
Всяка измама, всеки хитър ход. Няма добри и лоши, всеки е сам за себе си.

1. Издигането на Краля на Севера
Това е съдбоносният момент в Историята на Вестерос. Провъзгласяването на Краля на Севера и войната произтекла от това събитие.

Сериалът се очаква с голямо нетърпение от феновете на книгата, а до тогава можете да гледате filmi online