Categories
Без категория

Jean d’Arcel cosmetique – професионална козметика за Вас

Дотегнало ли ви е да плащате купища пари за некачествени продукти за лице и тяло, които изобщо не ви помагат, а напротив вредят?

А някога замисляли ли сте се да опитайте професионална козметика? Ако не сте сега е момента да пробвате продуктите на Jean d’Arcel cosmetique. Тя е световно призната компания, чиято основна дейност е производство и разпространение на професионална козметика за лице и тяло. Богатият асортимент от козметика можете да намерите и разгледате в официалния сайт на Jean d’Arcel cosmetique България, който включва кремове за различни видове кожа, масажни и околоочни продукти, лосиони, маски, различни пилинги за тяло и още много други. Ако кожата ви е чувствителна и вече не знаете какво да правите, козметиката на тази компания ще ви помогне, за да се справите с този проблем. Фирмата разполага с разнообразна продуктова гама от кремове за различен тип кожа: за чувствителна, за зряла, за мазна, за суха и за млада.

Лятото наближава и всеки от нас си мечтае за момента, когато ще е на плажа препичайки се на слънце. Нека само да не забравяме вредното въздействие, което указва слънцето върху кожата ни. За тази цел е задължително да използваме защитна козметика с UVA и UVB филтър. Jean d’Arcel cosmetique предлага на своите клиенти серия от специална козметика за преди, след и по време на плаж. Продуктите са съставени по-специалната формула, която основната съставка е екстракт от специален сорт диня, която подхранва кожата.

Компанията е с 50 годишен опит, натрупан през всички тези години в производството на професионална козметика, с която предпочитат да работят много професионалисти като: масажисти, маникюристи, педикюристи, козметици и тяло терапевти, които всекидневно работят в терапевтични, козметични и СПА центрове. Jean d’Arcel е партньор на много козметични салони, магазини и СПА центрове в Европа и света.

Изпитайте удоволствието от красотата с Jean d’Arcel cosmetique, вашата професионалната козметика за лице и тяло.