Categories
Без категория

Learn.bg – сайт за ученици и студенти

Откакто нарасна броят на компютърните потребители в България, в ежедневието ни се появиха редица изменения. Хората се запознаха с неизвестни до момента факти и разшириха кръгозора си. Въздействието на Интернет се прояви доста силно и по отношение на обучението в страната ни. Тийнейджърите рано установиха, че компютрите служат както за развлечение, така и като място за черпене на знания.

Така те се научиха да издирват сведения по различни теми, които са им нужни. Сега младите хора вече са сигурни, че каквото и да им липсва в познанията, то може да бъде запълнено само с няколко клика. Дори на моменти намерената в мрежата информация е по-стойностна от изучаваната.

С течение на  времето се появиха множество електронни портали, съдържащи голямо разнообразие от преподавани теми, конспекти, доклади и още подобни данни. Learn.bg е точно такова място. В този сайт вие имате достъп до съчинения, планове, дипломни работи, реферат и други такива публикации, и то в много области- от история и литература до социология. Наличните теми в Learn.bg не са случайни – те са били прилагани в редица родни учебни заведения и определено ще ви бъдат от полза.

Оттук можете да се сдобиете дори и с пищови. В началото на сайта ежедневно се представят най-популярните материали и подбрани текстове. В случай, че по този начин не можете да изберете необходимата ви информация, добре е да си послужите със специалните филтри.

В Learn.bg можете както да сваляте, така и да публикувате различни полезни теми. Направете го и при положителни отзиви ще се сдобиете с цял месец ползване на материалите в сайта, без да плащате. Проблемът е, че за да се свалят документите, е нужно да се абонирате за известен срок, което става с изпращане на СМС. Тези съобщения не са много скъпи, а пък и всички теми са много стойностни, така че си заслужава. Запознайте се с този сайт и обучението ви ще стане много по-приятно!