Categories
Без категория

Samsung представиха богата гама аксесоари за Galaxy Note II

Голяма част от потребителите проявяват склонност често да разнообразяват своите персонални GSM аксесоари. Хубавото е, че самите компании уважават това желание на клиентите и не пропускат да представят различни варианти на избори на аксесоари непосредствено с излизането на който и да е нов мобилен телефон на пазара. По време на тазгодишното издание на изложението IFA, което се проведе в Берлин, силно впечатление направи компанията Samsung, която показа богата гама от аксесоари, съвместими с новия си продукт Galaxy Note II, който се води хибрид между таблет и смартфон. Сред разнообразието от аксесоари се наблюдаваха кейсове, облекла от естествена кожа, удароустойчиви покрития, алтернативи на стилуса S-Pen и други. Удароустойчивото допълнително покритие дава възможност на потребителите едновременно да предпазват скъпата си вещ от надраскване или счупване в следствие на изтърване  като в същото време могат свободно да работят с телефона без да се налага да свалят покритието. Аксесоарът се предлага в богата гама от цветове с цел да се задоволят колкото се може повече вкусове и желания на потребителите. Покритията са сходни по вид с тези, които Samsung пуснаха за Galaxy SIII, с тази разлика, че в новите облекла за Note е отделено специално място за стилуса S-Pen. Ориентировъчната им цена за територията на САЩ е около 40 долара.

За потребителите, които предпочитат кейсове пред облекла, Samsung имат предложения за пластмасови варианти, снабдени със специални буфери, които предпазват от удар.

Друга мярка за запазване на мобилния телефон са кожени калъфки тип плик за писмо. Освен от естествена кожа, е възможно те да бъдат изработени и от изкуствена. Тяхната употреба е значително по-разпространена в сравнение с останалите.

Специално за Galaxy Note от второ поколение Samsung са подготвили алтернативи на стилуса S-Pen, както и зарядни за батерията, физически QWERTY клавиатури, настолни поставки и поставки за монтиране в личния автомобил.  Потребителите, които имат малко по-дебели пръсти , ще могат да се възползват от привилегиите, което предлага стилусът, специално създаден от южнокорейската компания с тази цел – да внася повече удобство при работа.