Categories
Без категория

АкваСорс – ефикасни всеки ден

Аква Сорс е фирма, която доставя премиум качество супер-храни и хран. добавки. Продукцията на  АкваСорс са супер-храни, суплементи, натурална козметика. От скоро АкваСорс предлага на българския клиент и светлинната четка за зъби Soladey Eko, която работо със светлина и отрицателно заредени титаниеви йони.
АкваСорс е основана от 93 год.  във Лондон от превъзходни нутриционисти. До момента повече от 15 години Аква Сорс е бенчмарк на изключителни продукти в цяла Европа.

Напредничави родители от цяла Европа  ползват хранителните добавки на тази фирма . Добавките на Aqua Source се славят, като естествени и хората намират, че  с тях се зареждат със здраве, енергия и бодрост.
Сред продуктовата кошница на Аква Сорс се намират колострум, синьозелени алги, антиоксиданти, естествена козметика и др. Много популярен е продукта Зелена енергия

АкваСорс представя стоките си на българския пазар, чрез консултанти от 1995г. и от тогава българите се увериха във безпрекословното качество на суплементите. Много хомеопати презентират супер храните, като част от програма за енергизиране. Много щастливи майки с деца се убедиха колко добре супер храните действат на децата им.

Последно презентираният продукт на АкваСорс е Maca Energy и е насочен към оптимизиране на деликатния живот на хората. Той беше прдставен  на скорошния семинар на Аква Сорс през месец март. Семинара бе направен в елитен хотел в столицата. Участниците на събитието бяха почти 700 човека. Те останаха много удивени от информацията.

Aqua Source презентира нови добавки на пазара на всеки шест месеца. За АкваСорс са ангажирани някои от най-умните английски експерти.  Рецептите на продуктите, които те конструират са все по- конструирани.
Така Аква Сорс, стъпила на стабилни природни принципи гледа уверено в бъдещето. АкваСорс един от националните експерти в уелнеса. Принципът на фирмата е energy, action, freedom. С Аква Сорс бленуваното може да стане действителност.