Categories
Без категория

Бамбукови щори

Една изключително модерна, стилна, различна и красива атмосфера вкъщи, биха създали без проблем бамбуковите щори. Това е нов модел, който навлиза с пълна сила на пазара, заради неповторимия си вид. Те са синоним на различното, качественото и натуралното. Създават се в различни цветове, от вплетени дървени ивици. Придават на дома ви съвършен уют и показват вашата индивидуалност. Имат възможност за преправяне, според вида и размера на прозореца. Няма значение, дали ще ги поставите в по-обикновена атмосфера или ще станат част от един луксозен интериор, те изглеждат чудесно по всякакъв начин.

Всички щори, направени от бамбук са здрави, качествени, екологично чисти, водоустойчиви, трайни и притежават естествения цвят на растението. Почистват се много лесно. Те притежават способността да намалят слънчевите лъчи, но същевременно с това, запазват необходимата светлина в стаята. Не избеляват, среща се модели с различна плътност. Клиентите могат да решат, запознавайки се с 30 десена ествествени материали и два модела на събиране, като римска щора или руло. С тях, екзотичната обстановка ви е в кърпа вързана, създава се едно неповторимо усещане, което определено ще впечатли гостите ви.

Най-често се задвижват посредством корда, когато при събиране, бамбука се свие на руло или отново чрез корда, но този път, при събиране бамбука се надипля. Не е нищо, с което не можете да се справите, напротив – лесна, бърза и красива стъпка към уникалния дом.

Бамбуковите щори се оприличават на обикновените алуминиеви модели, само че при тях, ламелите са от бамбук. Този вид е много подходящ за по-заможните, за хората с модерен вкус и за изисканите помещения. Ако обичате да подчертавате детайлите в дома си, те са точно за вас. Днес, има над 400 сорта бамбук, така че не се притеснявайте – щори ще има за всички. Съветваме ви да си вземете такива, защото се носи легенда, че всеки, който има бамбук в дома си, ще има и късмет. Така че, ако нямате саксия… купете си щори.