Categories
Без категория

Бизнесът с паркет винаги е печеливш и актуален

Ние сме фирма за продажба на класически и ламиниран паркет. Магазинът ни  е разположен на околовръстния път. Това е добро предимство, тъй като оттук минава голям автомобилен поток. Хората забелязват нашата крайпътна реклама и често посещават магазина. Така че търговската ни стратегия за добро местоположение е отлична и действаща. Направихме известни инвестиции за изработка на рекламни материали и дипляни. В тях са показани видовете паркет, които продаваме, цените, както и начинът за доставка. Инвестирахме и в закупуването на два малогабаритни камиона, с които пренасяме по-големите поръчки. На специализирания пазар сме от близо десет години и знаем как да привличаме клиенти. Разполагаме с компетентни консултанти, които коректно обслужват всеки клиент. Политиката ни като продавачи е да не се натрапваме на клиентите, но на всеки, който прояви интерес, да се обърне нужното внимание.

В нашия склад имаме най-различни видове паркет. Тук всеки клиент може да разгледа мостри от различна дървесина. Най-много се търси дъбовият и буковият паркет, като хората се спират предимно на второ качество. Продажбите на паркет от екзотично дърво вървят по-трудно. Предлагаме паркет от азиатска дървесина, предимно от тиково, бамбуково и санталово дърво. Но цената на този много красив и качествен паркет достига 50-60 лева на квадратен метър и е достъпна за малцина.

Добър бизнес правим с ламинирания паркет, който се продава като топъл хляб. Много хора днес предпочитат ламинирания паркет, защото той лесно се реди, не е капризен на влага и температура и има по-приемлива цена. От опит знаем, че най-добре е човек да инвестира в истински дървен паркет. Той е по-траен и устойчив и ако е нареден качествено, може да издържи и сто години.

При нас може да намерите само качествен паркет. Това означава паркет не само изработен от добра дървесина, но който не съдържа влага. В нашия склад имаме определени количества паркет, които се съхраняват при специални условия в сухо и проветриво помещение – http://nastilkite.com

Добрият паркет трябва да съхне поне две години преди да е годен за полагане като подова настилка. Ние разясняваме това на клиентите си. Те трябва да са наясно, че е лоша инвестиция когато купим прибързано не добре изсъхнал паркет. Колкото и да е красив един паркет, след време влажното дърво ще се изметне и раздуе. Така подът става грозен и започва да скърца. Затова е много важно как ще бъде нареден вашият паркет. Често пъти ние предлагаме на клиентите си наши майстори по редене на паркет. Досега не сме имали рекламации, защото нашите служители са наистина много добри в занаята. Дървеният паркет трябва да се реди търпеливо, с любов и вещина.