Categories
Без категория

Бутикови хотели в София

Искате ли престоят Ви в столицата, независимо дали пътувате по работа или просто за удоволствие, да се превърне в едно приятно и запомнящо се изживяване? Нека да Ви помогнем да намерите най-подходящия тип настаняване, за да се чувствате като у дома, без да Ви липсва нищо от домашния уют.

www.BgTraveller.com е портален уеб сайт за туризъм в България, на който ще намерите богата гама от хотели в София, с много снимков материал, подробни описания, форма за онлайн резервации без предплащане и / или контакт информация (телефон, факс, имейл, уеб адрес).

Особено интересна е категорията за бутикови хотели в София. В нея сме подбрали обекти за настаняване с оригинален и стилен дизайн, богато оборудвани със всички съвременни удобства и предлагащи високо ниво на обслужване. Всеки един от тези т. нар. бутик хотели е идеален избор за Вашето комфортно и изключително приятно настаняване в София. Всичка са централно разположени, близо до главните административни и финансови институции, както и до най-известните исторически и културни забележителности на нашия красив столичен град.

Три от хотелите са категория 4 звезди и освен изтънчения стил, в тях ще намерите и ненатрапчив модерен лукс. Комбинация, която създава идеалната обстановка за един романтичен уикенд с любимия човек или добра почивка след бизнес среща, без хабене на нерви и излишен стрес.

Другите два бутикови хотела са категоризирани с 3 звезди. Те са по-скромни откъм луксозни услуги, но отново предлагат стилна елегантност и добро ниво на съвременен комфорт.

Изберете Вашия хотел с нас и изживейте един наистина приятен и безгрижен престой в София!