Categories
Без категория

Венгер отрече да има сделка за Подолски

Босът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че няма готово споразумение за преминаването на Лукаш Подолски от Кьолн на „Емирейтс”.

Спред слуховете появили се в повечето спортни новини на острова, „артилерисите” са си осигурили подписа на 26-годишният германски национал срещу сумата от 11 милиона британски лири.

Въпреки, че германският гранд отказва да коментира спекулациите около евентуалният трансфер на Подолски в тимът от северен Лондон, Венгер заяви, че все още няма нищо договорено, но харесва играта на нападятеля на Кьолн.

Мениджърът на Арсенал съобщи пред пресата:

„Нямам какво толкова да казвам за този случай, защото ако подпишем с някой играч, ние ще ви оведомим. За момента не сме се договаряли с нови играчи. Все ощя нямаме никакво споразумение.”

„Дори и да се договорим с някой отбор, това не означава непременно, че ще финализираме сделката. Понякога може да си много близо до подписа на даден играч и в следващия момент внезапно нещата да се объркат.”

„Въпреки това, Подолски е добър играч и няма как да отрека това.”

Относно възможността да бъде сключена сделката за играча в близките няколко седмици, френският стратег добави:

„Всичко е възмоно.”

В следващият кръг от Висшата лига Арсенал посреща Нюкасъл на „Емирейтс”, като повечето онлайн залагания са на странта на „артилерисите”.