Categories
Без категория

Кристиян Телло е щастлив в Барселона.

Кристиян Телло казва, че е щастлив в Барселона, въпреки слуховете, че той може да бъде трансфериран в Ливърпул.

22-годишният играч подписа нов договор през август, за да го задържат в клуба до 2018 г., но оттогава не намира редовно възможности за игра при Херардо Мартино и се ограничава доста с изявите си този сезон.Телло влезе като резерва и вкара гол в съсипващият мач срещу Селтик ,спечелен с шест на един от отбора на Барселона в груповата фаза на Шампионската лига.След срещата Телло заяви пред каталунската преса”Доволен съм в Барселона, но ние все още не сме напреднали в преговорите за сделката,” каза той по отношение на потенциален ход от страна на друг клуб който се интересува от него.”Нормално е, че аз желая повече минути в отбора. Искам да се възползват от възможностите ми през този сезон.Не трябва да се доказва нищо на терена, тъй като треньорът знае как аз играя в този клуб.”

През седмицата се появи информация,че Нападателят на Виляреал Джовани дос Сантос е отхвърлил предложението на Барселона да премине през зимният трансферен прозорец, тъй като двата отбора се подготвят за срещата им по между на Nou Camp в събота. Каталунският клуба претърпяха първата си загуба за кампанията срещу Атлетик Билбао и в челото на таблицата са вече само с три точки преднина пред отборите на Атлетико Мадрид и Реал Мадрид.

Тези загуби, който са последвали след поражението от Аякс и Билбао, е довело до някои критики към Херардо Мартино, но те са се оправили след гръмката победа на Селтик и с победата над Картахена в Копа дел Рей. Посещението в събота на петия в класирането Виляреал ще бъде друг тест за титлата,но бившият играч на Барса Джовани дос Сантос се надява да направът добър мач и да победят.

“Барселона винаги имат страхотен отбор, дори когато те преминават през труден период, както е положението” каза мексиканският национал пред официалния сайт на Виляреал.

“Те все още имат страхотни играчи, а за мен, са най-добрият отбор в света.Предполагам, че поражението в лигата ужили гордостта им малко и сега искат да реагират, както видяхме в сряда какво се случи със Селтик.

Въпреки възхищението си от бившите си работодатели, Дос Сантос настоява Виляреал да не бъде сплашен от тях при гостуването им до Nou Camp.

“Ние ще отидем там, пълна с уважение, но не и страх”, каза той. “Ние имаме нашите възможности и ще играе с цел получаване на положителен резултат.

Източник: football betting tips и betting tips 1×2– едни от водещите сайтове за футболни прогнози, актуални класирания, резултати на живо и друга полезна информация.