Categories
Без категория

Десетте най-добри безжични тонколони

Понякога само слушалките за вашия мобилен телефон не са достатъчни за слушане на музика. Ситуации, като малки инцидентни събирания с приятели на открито, винаги могат да бъдат много по-приятни с малко музика. Тонколоните в допълнение на вашия мобилен телефон винаги са добра инвестиция. Тези тонколони, дали са мини или по-големи, съчетават отлично качество на звука и безжично свързване.

1. AQ Audio Smartspeaker – Тези тонколони ще стоплят сърцата и на най-големите Hi-Fi маниаци. Те притежават наистина много елегантен дизайн. Свързват се без никакъв проблем, както с iPhone, така и с представители на Android телефоните. Двете тонколони предоставят кристален стерео звук. 2. Bose SoundLink Mobile speaker II – Тези тонколони предизвикаха революция в света на Bluetooth свързването, когато бяха представени за пръв път през 2011 г. Тогава те се отличаваха с много енергичен и жив звук, а сега характеристиките им са още по-добри. 3. John Lewis Boom Bar Wireless Speaker – Тези тонколони са на много по-достъпна цена в сравнение с останалите предложения в този списък. Това ги прави идеалният подарък за ученици и студенти, които не бива да носят много скъпи тонколони. Предимството на тези тонколони е, че батерията издържа осем часа без да има нужда от зареждане. 4. ION Water Rocker Waterproof Floating – Това са много подходящи тонколони, които да занесете в банята. Тъй като те не се нуждаят от кабел, за да се свържат с източника на музика, това ги прави подходящи за много различни дейности. 5. Nokia Play 360 – Тези тонколони имат невероятните 24 часа живот на батерията. Те са идеални за моментите, в които сте на къмпинг или на музикален фестивал. Разпръскването на звука се случва на 360 градуса. 6. Beats By Dr Dre Beatbox Portable – Тези преносими тонколони ще ви смаят с невероятния си бас. Дизайнът им е наистина чудесен, а освен това и много удобен за пренасяне, тъй като имат малки дръжки от двете страни. Те се намират във високия ценови клас за преносими тонколони. 7. Logitech Ue Mobile Boombox – Това са малки тонколони, които, обаче, наистина ще ви изненадат със звука си. Той е топъл и много добре балансиран. Животът на батерията е доста дълъг, ще можете да слушате музика десет часа без да се наложи да зареждате батерията. 8. Monitor WS100 – Това са идеалните тонколони, които можете да свържете и със своя компютър. Тонколоните са 20-ватови и с изненадващо добър звук. 9. Big Jambox – Тези тонколони са доста по-тежки в сравнение с останалите. Те се свързват безпроблемно с Bluetooth устройства. Тонколоните имат невероятна сила на звука и носенето им наистина може да ви направи център на вниманието на някое импровизирано парти на открито през летните месеци.

10. Libratone Zipp – Тези тонколони имат много възможности за свързване с източник на музика. От една страна, те работят много добре с Bluetooth устройства, а от друга могат да се свържат и с безжичния интернет в дома ви. След което можете да използвате музикален плейър или компютър, за да изберете музиката. Дизайнът на тези тонколони е наистина зашеметяващ. Те имат и удобна дръжка, която да направи пренасянето им много по-лесно.