Categories
Без категория

Джазайери спечели „ЛА Покер Класик”

Има най-различни начини да подобрите знанията си в играта на покер и ако наистина искате да напреднете трябва да се концентрирате поне върху един от тях.

Американецът Шон Джазайери направи своя избор като реши да инвестира част от своите приходи в един от кръговете на Световния Покер Тур (СПТ) и инвестицията му определено се възвърна многократно.

Преди участието му „ЛА Покер Класик”, най-голямата награда от покер турнир на живо на Джазайери бе близо 50 хиляди дилара, но след невероятният успех и спечелената титла от СПТ, банковата му сметка набъбна с още 1,370,240 от същата валута. Вие също може да спечелите, като вземете вашият Betfair покер бонус.

На финалната маса Джазайери седна като лидер по брой чипове, но това въобще не му гарантираше титлата, след като срещу него бяха едни от най-добрите покер играчи на световно ниво.

Сред тях бяха имена като Ноа Шварц, Джейсън Бърт, Дейвид Сандс, Дан Кели и Джейсън Съмървил. Бърт и Съмървил обаче бяха играчите с най-къси стекове и те бързо бяха елиминирани от Кели и Джазаейри. Така на финалната масата останаха само четирима, които да спорят за титлата.

Следващият, който трябваше да напусне турнирът бе двукратният финалист от СПТ Ноа Шварц, който бе елиминиран от чип лидера Джазайери.

Сандс от своя страна сложи край на участието на Кели, но след това не успя да се пребори със значително по-неопитния си конкурент в директния сблъсък за титлата. Неговата ръка от KsQh се оказа послаба от тази на Джазайери Ad5d и той трябваше да се задоволи със второто място. Ако вие все още не сте достигнали нивото на тези играчи може да усъвършенствате уменията си на www.betfairpoker.com.