Categories
Без категория

Дънките универсална дреха за мъже и жени

И при мъжете, и при жените има една универсална дреха, която сякаш задължително присъства и в двата гардероба и това са дънките. Тя е така важна, поради факта, че е дреха, която си отива едва ли не с всичко. Мъжките дънки могат да се комбинират както със спортна, така и с по-елегантна блуза или риза. Може да бъде в съчетание с тениска или пък с жилетка. Те са дреха, която безспорно не е много скъпа, а в същото време е съвсем универсална. Многообразието, което съществува при моделите обаче поражда следния въпрос – как да си изберете мъжки дънки, които да отговарят на вашия стил и предпочитания?

На първо място разбира се е добре да прецените с какви дрехи ще я комбинирате и съчетавате. Все пак не е нужно да купувате излишен чифт дънки, които да няма с какво да съчетаете, било то дори чисто цветово. На преден план тук също така излиза и комфорта – важно е да може да се движите спокойно с тази нова дреха. Затова недейте да прибързвате със своя избор. Не се подвеждайте по самия вид на дрехите или пък желанието да изглеждате много стилни. Пробвайте съответния модел, направете няколко крачки, представете си дали ще са ви удобни при една по-дълга разходка или ако решите да отидете с тях на парти. Също така самите дънки трябва да са и правилния размер за вас – нека не са прекалено свободни, както не е подходяща и другата крайност.

Другото, което трябва да прецените при избора си е при какви случаи ще ги носите и какъв брой чифтове ще са ви необходими. Ако работата ви е свързана с носенето на по-скоро официално облекло като костюми и ризи, то тогава при избора на мъжки дънки е добре да заложите на удобството и практичността. А когато става въпрос за практичност, тук изниква и следващия фактор при избора. За да не се налага постоянно да сменяте гардероба си, е добре да си купите дънки, които са повече класически тип. Нека да са изчистени от шарки и излишни щампи, както и да не бъдат в крещящи цветове, а такива, които са характерни нюанси за едни дънки.

Залагайки на класическите мъжки дънки, вие ще може да обновите гардероба си с тениски, които са актуални за момента. Все пак може да бъдете и в крак с модата, и да не е наложително да купувате всичко, което е актуално. Едни дънки, особено в тъмно син цвят, могат да се комбинират както с различни модели тениски, така и с жилетки, суичъри и дори ризи.