Categories
Без категория

Дрехите, които ни правят по-слаби

Всяка една жена е суетна малко или много и иска да изглежда винаги добре и да има приятно за окото излъчване. Но както знаем идеални форми имат не всички жени. За това  пък една подходяща дреха може да направи една жена дори и леко закръглена или пък прекалено слаба, да изглежда добре. Не е нужно да си правите пластични операции, да прекарвате всеки ден във фитнеса или да се подлагате на строги диети, които могат да ви доведат до болестни състояния.

Подходящата дреха и съчетанието и с аксесоар или правилните обувки, правят чудеса с женската фигура. Много важно нещо е да знаем точния си размер, не трябва да взимаме дрехи с по-голям размер, защото те ни карат да изглеждаме още по-големи и гръби или пък да взмимаме по-малък размер, защото те пък прекалено добре описват фигурата ни и ако имаме някакъв недосатък ще стои грозно.Цветът играе голяма роля в избора на дреха. Ако сме по-закръглени по-добре е да залагаме на по-тъмните цветове. Черното винаги е на мода, за това един черен костюм за работа и едни черни дънки с по-светла блуза за разходка са перфекта комбинация за жените с по-голям размер на дрехите. Материята също е от значение, за по-закръглени форми е по-добре тя да бъде по-тънка.

Въпросът с роклите и полите е лесен. Дължината до коляното и правата форма на полата (роклята) ги прави перфектни. Един широк колан прави завършеност на облеклото и прави талията да изглежда по-тънка, а и разбира се е един чудесен аксесоар. Относно блузи, потници, тениски V-образната форма е най-подходяща, тя удължава шията. Блузи с хоризонтлани черти са строго забранени, те скъсяват торса и с тях изглежда още по-пълни. И не на последно място по важност са обувките на висок и платформите, те удължават кракът.

Следейки модата, модните тенденции и спазвайки горепосочените съвети, ни гарантират една добра визия и излъчване.