Categories
Без категория

„Екстракт от Зелени Зърна Кафе + Svetol ®” – Нова Натурална подкрепа в борбата с излишните килограми.

Новият продукт за здравословно отслабване „Екстракт от зелени зърна кафе” сега е подкрепен от науката. Новата натурална съставка Svetol ®  вече е част  от семейството на “Genesis Today”- чисти, изцяло натурални продукти за подпомагане загубата на килограми. Тези добавки за отслабване са клинично доказани в подкрепа на здравословната загуба на тегло в сравнение с многото продукти на пазара без истински ефект.
400 мг.  Svetol ® (най-чистият екстракт от зелени зърна кафе създаван до сега) е ключовата съставка включена във всяка дневна доза от новия продукт на “Genesis Today”. Плюс това, “Genesis Today” също добавя по-чист екстракт от зелено кафе на зърна, който е стандартизиран да съдържа най-малко от 50% общо хлорогенни киселини във всяка доза. Тази комбинация от двата екстаркта зелено кафе е цялостна мощна естествена подкрепа в борбата с излищните килограми.

Можете да намерите Green Coffee Bean + Svetol ® в www.hipermag.com или като се обадите на тел: 0877331677.

Научно доказания чист екстракт от зелени зърна кафе Svetol ® се отличава с уникален процес, който извлича най-мощните хлорогенни киселини, смятани за насърчител на здравословната загуба на тегло. Този процес е доказан и много успешно клинично изследван, което води до патентоването на  химическия състав на Svetol ® в съотношението на основните хлорогенни киселини. Също така, за разлика от повечето продукти от екстракт от зелени зърна кафе, Svetol ® е екстракт извлечен  само от зелените зърна на кафе робуста, отглеждано в Африка. Годините научна работа зад този невероятен и изцяло натурален продукт – дават своя положителен резлута и постиженията са очевидни. Много публикации в ключови научни списания по целия свят свидетелстват за това. Едно скорошно проучване за „Екстракта от зелени зърна кафе + Svetol ®” разкри, че участниците, които са приемали 400 мг. Svetol на ден увеличават чистата мускулна маса в  съотношение на мазнини с над 4% и са загубили  близо 6% от теглото си. Допълнителни изследвания показват също, че екстракта от зелено кафе Svetol ® е силно резорбируем и може да поддържа здравословни нива на кръвната захар, което е механизмът на действие, смятан че насърчава загубата на излишното тегло.