Categories
Без категория

Нова теория за изработка на уеб сайт

Има нова теория за изработка на уеб сайтове.

При създаването на все повече анимирани ефекти в сайтовете се получи пренасищане от тях и на уеб потребителите им омръзнаха. Когато човек иска да гледа анимирани ефекти си тегли филм, но когато търси продукт или услуга ги търси в интернет. Точно тук се намира и основната причина да бъде създадена новата теория за изработка на уеб сайтове. Анимираните ефекти само утежняват сайта и така той става по-труден за откриване от търсачките (в България основно Google) Друга причина са разходите. Направата на уеб дизайн с анимирани ефекти оскъпява продукта и така няма да могат да се инвестират достатъчно средства в интернет рекламата на сайта, кампаниите в социалните мрежи и най-важното – Оптимизацията за търсачки.

Като обобщение на причините за нужда от нова теория за изработка на уеб сайтове са следните:

  • по-лесен за потребителите дизайн,
  • оптимизация за търсачки,
  • финансиране на други пера в интернет маркетинга.

Така се достига до някои изводи. Препоръчва се готова система за изработка на уеб сайтове, която да е популярна и да не обърква потребителите със сложни и завъртяни менюта. Друг извод е, че трябва да направим повече за оптимизация за търсачки.
Така се стига до решението да се потърси уеб дизайн студио, което да предлага тези услуги: евтин и елегантен дизайн и много опит в оптимизацията за търсачки. Тук на http://www.webdesignbg.net/1000firmi има информация за проект на няколко уеб дизайнери, които разкриват възможностите на новата теория за изработка на уеб сайтове в България.