Categories
Без категория

Изработка на фирмен сайт

Съществуват два варианта за изработка на уеб сайт – той може да бъде както статичен, така и динамичен. При статичните сайтове има отделни HTML документи за всяка страница, които се зареждат, когато бъдат извикани. Тези сайтове се използват за представянето на по-малко информация, когато не са необходими повече от няколко страници. При динамичните сайтове положението е различно. При тях става въпрос за динамични страници, които са свързани с база от данни и всяка страница се извиква от самата база. Тези сайтове са подходящи за всякакви по-големи проекти, поддържат собствени темплейти, функции, изображения и файлове, чрез които се визуализира сайта. Динамичните сайтове се използват за големи сайтове, които съдържат в себе си много информация и голям обем страници. Предназначението на уеб сайтовете е да представят даден бизнес в Интернет, като улеснят потребителите, които търсят това, от което имат нужда. Фирменият сайт вече не е нещо допълнително, той е задължителен за всяка фирма. В България непрекъснато расте броят на Интернет потребителите, а фирмените сайтове са посещавани от все повече хора, ежедневно.

Когато вашият фирмен сайт бъде завършен, идва момента на рекламата. Как се рекламира в Интернет? Най-ефективната реклама, която носи най-голяма възвращаемост на инвестициите е SEO (оптимизацията на сайтовете за търсачките). В зависимост от това, каква е конкуренцията в дадената ниша, цените за SEO са различни. Има и друг вид реклама – Пей Пър Клик, при тази реклама – заплащате за всеки клик на потребителите. Има и други методи за популяризиане на даден сайт в Интернет – например, оптимизацията за социалните мрежи и управлението на репутацията.

Ако използвате всички тези услуги, можете да привлечете солидно количество клиенти към вашият сайт, а бизнесът ви може да се възроди в една нова ера. Интернет е бъдещето, вашето присъствие там е не само желателно, а задължително.