Categories
Без категория

Изворна вода

Минералната вода е изключително важна за баланса във вашето тяло и при положение, че цели 70% от него са съставени от вода, представете си от какво голямо значение е всекидневното консумиране на вода. Ако можем да перифразираме поговорката „Ти си това, което ядеш” в „Ти си това, което пиеш”, ще сме напълно прави. Действително от това какво количество вода приемаме и какво е нейното качество, зависи нашето здраве.

Когато консумираме минерални води от Княжево, нашият онанизъм си набавя необходимите за жизнената му дейност минерали и може да поддържа функциите, от които зависи нашият тонус и общо физическо състояние.

За да осигурите качествена и преди всичко полезна за вашето здраве вода, не е достатъчно да пиете дестилирана или преварена вода. Тези води са по-чисти, в сравнение с обикновената питейна вода, но не притежават полезните елементи в състава си. Водата с определена минерализация ни прави по-здрави и снабдява нашия организъм с необходимите за него вещества. Ако се стигне до минерален дефицит в тялото на човека, това води до редица заболявания и дисбаланс в организма на човека. При положение, че минералите в минералната вода се усвояват най-ефективно и бързо, не бива да пропускаме ежедневно да си ги набавяме с няколко чаши живителна течност.

Чрез приема на минерална вода си набавяме калций, магнезий, желязо и калий. Всички тези вещества оказват различно благотворно влияние върху нашето тяло и подпомагат организма ни, за да се чувстваме в добра форма.

Калцият например е важен за костите, сърцето, нервната система. Магнезият подпомага функциите на черният дроб, а калият е минерал, отговорен за предаване на нервните импулси от клетките и регулация на сърдечния ритъм.

Така ще си осигурим здраве и ще можем да се чувстваме по-добре, по-млади и по-сигурни в себе си, знаейки, че се грижим за своето тяло и му даваме това, от което то има най-голяма нужда.