Categories
Без категория

Ийстгейт се присъедини към отбора на Betfair покер

Шампионът от Световните Покер Серии (СПС) за 2008 година Питър Ийстгейт стана най-новият член на отбора по покер на Betfair.

Той се отказа от света на професионалния покер през 2010, но се завърна обратно само година по-късно и сега ще вземе участие в основното събитие на СПС, което ще се проведе през лятото на тази година с логото на новия си отбор.

Преди да стане световен шампион през 2008, Ийстгейт бе част от тима на Покер Старс, но напусна след като реши да се откаже от играта и дори продаде на търг гривната си от СПС за 148 хиляди долара, които дари на UNICEF. Ако не сте достиганли нивото на Ийстгейт, може да изпробвате уменията си в Betfair покер.

Наскоро младият покер талант разкри основните причини да се завърне отново на професионалната сцена и какво е правил след спечелването на СПС 2008:

„Пътувах много, а през май 2010 се отказах от покера. Беше ми писнало да играя и исках да започна да се занимавам с нещо друго.”

„След 10-месечна пауза реших, че има какво още да науча от покера и все още има големи предизвикателства в тази игра за мен.”

„Целите и амбициите ми са насочени изцяло към победата, но също така и да се забавлявам, когато съм на масата за покер.”

„Когато играя на турнир винаги гледам да се класирам за следващия ден, разбира се винаги искам да го спечеля, но това са твърде големи цели.”

Без значение дали искате да играете покер за удоволствие или да се развивате като професионалисти, винаги може да се възпозвате от от добрите Betfair покер промоции.