Categories
Без категория

Йохансен спечели основното събитие на БПЛ Лондон

Роджър Йохансен спечели основното събитие на Бетфеър Покер Лайв (БПЛ) провело се в британската столица Лондон.

Както обикновенно турнирът бе изпълнен с блясък и вълнуващи моменти, а за спечелването на голямата награда от 100 хиляди долара в основното събитие се записаха близо 160 участника. Вие пък може да играете Betfair покер онлайн, ако не сте достигнали нивото на тези играчи.

Сред тях бяха дорбе познатите участници от „Фокс Покер Клуб”, редица скандинавци, както и професионалистите Джон Табатабай и Ханс Фогел.

Последните двама участници във тричасовия фрийрол турнир успяха да си тръгнат с безплатен пакет за следващия кръг, който ще се проведе в Прага.

В основното събитие, което продължи цели два дена се събра награден фонд от почти 15 хиляди британски лири   , които трябваше да отидат при победителят на финалната маса.

В крайна сметка хедс-ъп битката за голямата награда трябваше да се проведе между Роджър Йохансен от Норвегия и представителя на домакините Лей Ралф.

В последната ръка Ралф заложи всичко с AxQx срещу 8x6x на неговия опонент, а на флопа се показаха 6x6x10x. Търна и ривъра минаха без чудеса и така норвежецът си тръгна с голямата награда и безплатен пакет за следващия кръг на турнира в Прага.

Ако се чувствате уверени в уменията си на покер масата може да се запишете за участие в Betfair GSOP.