Categories
Без категория

Уебсайт за вашата фирма

Направата на интернет сайт за вашия бизнес може да се окаже една от най-добрите инвестиции, която някога сте правили. Имайте предвид че се забелязва ръст на хората с достъп до интернет в България, което води до някъде 4 000 000 потребители на интернет. Благодарение на създаденият ви уебсайт, всеки един от тези 4 милиона души може да бъде ваш клиент или съдружник.

Без значение дали имате голяма или малка фирма, вие не бива да захвърляте възможността да навлезете в уеб мрежата. Тридесет секундна реклама по телевизора вероятно ще ви излезе някъде между 3000 и 7000 лева, докато рекламен банер във популярен уеб сайт, е възможно да ви коства от 30 до 100 долара за цял месец. Очевидно е че предимствата от навлизане в тази сфера са наистина големи.

интернет пространството може да се превърне в особено печеливш ход, с помощта на който да развиете вашата фирма изключително много. Един сайт дава достъп до многобройни потенциални клиенти, които имат достъп до вашите услуги, а и шанса да станат ваши бизнес партньори.

Всеки уебсайт се нуждае от оптимизация, която да го избута към по-предни позиции в търсачките. SEO оптимизацията може да включва интернет сайта да се добави в специални сайтове от следните видове: директории за уебсайтове, директории за статии, социални мрежи и други.

Освен оптимизация за търсачки, ще ви трябват уеб дизайн и уеб хостинг. Както за самото изграждане на интернет сайта можете да намерите уеб дизайнер, така и за оптимизацията му за търсачки трябва да наемете SEO специалист. Ако сте решили да правите всичко както трябва, винаги се обръщайте към специалисти, вместо да се опитвате сами да се заемате със работата. А за хостинга е почти задължително да си плащате месечна такса, освен ако не искате да си направите, настроите и поддържате компютърен сървър и да му осигурите постоянен достъп до електричество и много бърз интернет. Другият вариант е да си поръчате безплатен хостинг, но това никога не се препоръчва поради ниското им качество и ненадежността им. Компромисното решение е да се насочите към евтин уеб хостинг с високо качество от някоя утвърдила се уеб хостинг компания.