Categories
Без категория

Какво да очакваме от SEO конференция 2013?

Ето какво да очакваме от поредната СЕО конференция тази пролет:

Повечето специалисти, работещи в областта на оптимизацията на сайтове с нетърпение очакват месец март, когато ще се проведе поредната SEO конференция, която за наша радост вече придобива традиционен характер.

Очаква се събитието да привлече над 400 участника и макар, че неговата продължителност ще е само един ден, това време със сигурност ще бъде наситено с полезни и любопитни теми от области, свързани с актуалните тенденции в SEO и преди всичко приложни теми, от които всеки един заинтересуван участник ще може да извлече максимална полза.

Организаторите на събитието http://seom.bg/ обещават богата програма с лекции, които ще протекат в три потока по 18 лекции от 60 минути. по този начин се надяваме, че в рамките на един ден ще се вместят повече актуални теми, които заслужават вашето внимание и интерес. Наред с това, участниците в  SEO конференция 2013 г. ще могат да задават въпроси по време на предвидената кръгла маса с дискусия на теми за оптимизация и маркетинг за търсачки. Идеята на организаторите на форума е да се даде възможност на хората, които тепърва навлизат в сферата на оптимизацията или имат сериозни трудности и въпроси по  отношение на позиционирането на сайтовете и тяхната видимост, да потърсят компетентно мнение от специалисти, да задават въпроси и максимално да се възползват от опита и познанията на поканените лектори.

По отношение на цените на билетите за участие, вие може да посетите сайта на организаторите http://seoconference.net/ и да се запознаете с всичко, което ви интересува.

Не забравяйте, на 22.03.2013 г. в Интер Експо Център, гр. София ви очаква истинска възможност да промените хода на вашия бизнес и да дадете нов старт на това, с което се занимавате.  Накратко – през март тази година ви очаква поредната SEO конференция. Не пропускайте този шанс, възползвайте се от това да обогатите знанията си за СЕО!