Categories
Без категория

Как бъдещата майка да се облече за парти

Роклите са подходяща дреха за парти. Могат да се намерят модели до глезена или до коляното. Материите, от които са изработени този вид официални дрехи, са по-леки – шифон, по-рядко тафта. Обикновено роклите са декорирани с много воали, панделки. Разбира се, не бива да се прекалява, за да не са прекалено натруфени. Запазва се тенденцията роклята, която носи бъдещата майка, да е с висока талия. За по-официални събития може да изберете модел рокля със сребърни или златни бродерии или пък с инкрустирани камъчета или маниста. Малките акценти са много важни, защото придават блясък на облеклото. Важно е тези елементи да не са в областта на корема.

Черното е класическият цвят за официалните дрехи, но често могат да се намерят модели и в екрю или в червено. Розовото се повява като акцент. Подходящо е и сиво с оттенъци на лилаво.

Обувките с висок ток са актуални, но не са подходящи за бременни жени. Пантофките са много модерни, а и са удобни и практични. Обувките могат да са от текстил или от кожа. Добре е да се избягват модели с платформи. Все пак, ако бъдещата майка може да издържи, препоръчително е да избере обувки с малко токче.

Аксесоарите трябва да се съобразявт с дрехите. Ако има инкрустации по дрехата, добре е бижуто да е по-малко. В сучай, че роклята или туниката е изчистена от акценти, едно колие или обици биха придали свежест.