Categories
Без категория

Квартирите за нощувки и ползите от тях за младите влюбени

Вие и приятелката ви сте бедни студенти и  нямате пари за хотел, а сте прекалено срамежлив да го направите вкъщи докато мама и тате гледат телевизия в хола? Въпреки че храсталаците в парка могат да бъдат доста вълнуващ вариант, винаги има риск органите на реда да не проявят разбиране към проблемите на двама млади влюбени и да ви  осъдят на обществено порицание заради непристойно поведение. Макар че подобно наказание е почти задължителен елемент от биографията на всеки уважаващ себе си плейбой, все пак глобата хич не е малка.

Дори и в парка да е тъмно и наоколо да няма хора, не се поддавайте на изкушението. Защото ако ви сгащят в неудобната поза, наистина ще  загазите. Едва ли ще успеете да се измъкнете с оправданието: “Тая изобщо не я познавам!”. Дори в съда да пледирате “Невинен” в опитите си да докажете, че макар и започнало, деянието не е завършило успешно, по всяка вероятност аргументите ви само биха разгневили още повече някоя консервативна и изнервена съдийка. Казано с други думи, рискът е твърде висок.

Но пък какво да направите в този случай? Първото, което вероятно ще ви дойде на ум е да я заведете на хотел. Има много хотели, предлагащи евтини нощувки, но проблемът при тях е, че обстановката не е от най-романтичните. От друга страна, ако решите да пренощувате с гаджето си в хубав скъп хотел, вероятно тя ще е доста щастлива от опитите ви да изглеждате романтичен, но пък ако погледнем реалистично на нещата, излиза че  в крайна сметка сте профукали минимум стотина лева заради едни 2-3 минутки най-много…

Кофти дилема. Един друг вариант е ако имате собствен автомобил – това донякъде би могло да замени нощувката в хотел. Този вариант е за предпочитане, ако приятелката ви обича природата. Допълнителен бонус е, че посред нощ на нивата, под лунна светлина, можете да си пъшкате колкото си искате, без да се притеснявате, че някой любопитен комшия ще ви чуе.

Обаче романтичната нощувка в колата ви също не е идеален вариант.  Доста е рисковано – например някое по-рязко движение може да задейства въздушната възглавница на колата и така да уплаши момичето, че напълно да съсипе романтичното настроение. Освен това винаги има риск да затънете в някой отводнителен канал, маскиран с високи изсъхнали треви. В този случай, дори да накарате дамата на сърцето си да бута колата с всички сили, едва ли ще успеете да я изкарате и ще трябва да звъните посред нощ на някой приятел да ви дърпа.

За да си спестите всичките тези рискове и срещата ви да протече готино и приятно, най-добрият вариант е да потърсите някоя квартира, предлагана за нощувки. За допълнителна атракция, кажете на момичето, че ще й покажете тайната си квартира, понеже сте шпионин, а скучният ви вид е само прикритие за вълнуващия ви и опасен живот.

Ако любимата вземе, че ви повярва, значи или е глупава, или наистина ви обича. И в двата случая сте ударили джакпота.