Categories
Без категория

Козметика за лице, грим и тоалет – всичко за вашия бал

В деня на бала всяка жена иска да блести и да бъде неотразима като кино звездите на червения килим. За тази цел обаче, трябва внимателно да подберат тоалета, аксесоарите и дори декоративната козметика за лице, която ще използват. Също толкова важен е избора на козметика и грима, колкото е избора на рокля и обувки. За това внимателно подбивайте и експериментирайте с грима преди окончателно да изберете как да изглеждате в деня на бала. Ето и козметиката за лице, без която не могат абитуриентките, които искат да бъдат неотразими.

Това е изключително полезен козметичен продукт, които прикрива несъвършенствата по кожата. Ако имате неприятно червени петна или следи от акне можете да нанесете първо коректор и след това фон дьо тена, вместо само да наслоявате на проблемното място. Изборът на цвят също е важен фактор, тъй като той трябва да съответства на цвета на кожата.

Това са двете този на лицето, които всяка жена харесва и иска да акцентира върху тях. Важно е обаче да изберете само една от двете, за да не бъде грима ви прекалено силен и натруфен. За да бъде грима ви наистина качествен и дълготраен използвате професионална козметика с доказано качество. Най-добрият грим е този, които допълва вашата кожа и подхожда на тоалета ви. За да добавите още сексапил в погледа си можете да очертаете очите си с очна линия или с молив, а накрая да поставите спирала, която да направи мислете ви по-дълги и обемни.

Ако кожата ви е по-бледа, можете да добавите допълнително руменина на бузите си поставяйки върху тях с мека четка и кръгови движения руж. Нанесете го от ябълките на бузите и издърпайте към косата. Изберете цвят, които ще бъде едва доловим за околните, но ще придаде точно тази руменина на лицето ви, от която се нуждаете.