Categories
Без категория

Малки Тайни – поредният хитов турски сериал

Неотдавна започна излъчването на нов пореден хитов турски сериал – Малки тайни. Още с първата серия той грабна вниманието на почитателите на турските сериали. Главните герои са все известни и млади актьори, които въпреки крехката си възраст са със завидни актьорски качества.

Действието се развива в богатите квартали на Истанбул. Едно богато общество или така нареченият елит. Богати и задоволени тинейджъри са нашите главни герои. Въпреки, че са финансово обзепечени те също имат своите лични драми. Завистта заема голяма част от отношенията между младите ни герои.

Основните герои в новият турски сериал Малки тайни са няколко. Су, Айшегюл, Арзу, Али, Демир,Четин, Мерич.

Повечето имат малки тайни, но някои успяват да ги превърнат в големи скандали. Су и Айешегюл са главните опонентки. Су е винаги в центъра на вниманието получава всичко което пожелае, а при Айшегюл е точно обратното и това я изкарва извън кожата и.

Айшегюл по всякакъв начин се опитва да наклевети Су и да и навреди. Както в повечето младежки истории и в турският сериал Малки тайни се заформя поредният любовен триъгълник дори четириъгълник. Той е между Су, Айшегюл, Демир и Али. Айшегюл е влюбена в Али Демир в Су. Тук се намесва и Четин, който се хваща на бас с Али, че ще спечели Су за свое гадже. В тези сложни отношения между приятели се появява друга главна героиня Арзу. Тя завижда на Су заради това, че тя получава всичко което пожелае. Двете се скарват. … И Арзу се разболява от болимия.

Създателите на турският сериал Малки тайни са ни подготвили куп интересни случки между нашите герои. Този сериал предстои да ни радва през целия летен сезон и да запълва спокойните летни вечери. Турският сериал Малки тайни се излъчва всеки делничен ден от 20.00 часа по Бтв.

Ако случайно сте на почивка на море или на някое закътано местенце и не можете да гледате вашият любим сериал може да го направите от сайтът Сериали.com или Малкитайни.com.

В тях ще намерите много любими сериали. Може да гледате онлайн турски сериали по всяко време. Само в нашият сайт ще прекарате незабравими минути с любимите ви турски сериали.