Categories
Без категория

Металотърсач от НОЦИ ЕООД- качеството, което си струва цената

Мечтаете ли да откриете скрити съкровища? Иска ли ви да сте изследователи и да обикаляте по планините в преследване на легендите за заровени имената? Тогава ви трябва металотърсач от http://www.notsi.com.

Може би сега ще попитате защо пък точно от НОЦИ ЕООД, след като има толкова много фирми, които предлагат такива уреди.

Да, вярно е, че фирми и магазини, които предлагат продажба на уреди за търсене на метали има много, но колко от тях могат да ви осигурят металотърсач от водещи световни производители и то на добра цена?

НОЦИ ЕООД работят единствено с водещи фирми производителки на металдетектори като White’s, Garrett, Fisher и са от повече от 15 години на пазара. Освен това, ако влезете на тяхната страница и разгледате продуктите, които се предлагат там, ще забележите, че се предлагат и металотърсачи втора употреба и на изплащане, така че, ако нямате възможност или не искате да купувате чисто нов металотърсач, можете да закупите такъв втора ръка, за който ще сте сигурни, че е минал сериозна техническа проверка.

Какво представлява металотърсача и за какво може да ви бъде полезен?

Да започнем оттам за какво можете да ползвате един такъв уред.

Най – много металотърсач се използва от хора, чието хоби е откриването на монети, различни метали, заровени съкровища и т.н.

Има обаче и хора, на които този уред е необходим при тяхната работа за откриване на кабели, заровени под земята, в строителството и за откриване на бомби ( за нуждите на специалните звена в полицията ).

Металотърсачите, които можете да откриете днес в търговската мрежа са различни модели, които работят на различен принцип. Затова е добре, преди да закупите своя металотърсач да се посъветвате със специалисти, които да ви предложат най – подходящия за вас модел, според работата заради която искате да го закупите.

Устройството на тези уреди не е много сложно, но все пак ще ви е необходимо време, за да се научите да боравите бързо и лесно, затова е добре, след като закупите вашето устройство да потренирате малко с него и едва тогава да се впуснете в лов на съкровища.

Най – общо казано, металотърсача се състои от две бобини, като едната е закрепена на търсещата глава. В момента, в който търсещата бобина засече метал, тя подава сигнал към другата бобина, която подава  звукови сигнали в слушалките на работещия с уреда.

Различните модели металдетектори работят на различни принципи, затова е добре да попитате служителите в магазина, от които купувате вашия уред за предимствата и недостатъците на модела, на който сте се спрели.