Categories
Без категория

Микрослушалка – какво представлява

Това е най – популярния приемник за скрита комуникация, който действа безотказно. Чрез него може да се забавлявате с един уникален звук, пригоден за скрита комуникация. Микрослушалката има изключително малки размери, които я правят напълно невидима и незабележима за хората. Свързва се чрез радио вълни с предавател. Тя просто се слага в ухото и не остава следи от употреба. Няма кабели, няма жички, всичко се извършва чрез безжична връзка между микрослушалката и предавателя . Микрослушалката е изработена от висококачествен специфичен сагмент. Всяка една микрослушалка се изработва ръчно.

Микрослушалката е малък безжичен приемник на вълни от предавателя, чрез които вие можете да осъществите тайна комуникация по всяко време на денонощието. Има различни варианти за тайна комуникация – няколко вида микрослушалки, с няколко вида предаватели. Вие решавате, как, с кое ще комбинирате, за да осъществите провеждането на скрит за останалите разговор. Микрослушалката е един от малкото начини за осъществяване на скрита комуникация. Благодарение на него вие можете да се възползвате в най – различни ситуации като презентации, бизнес срещи, охрана, диктуване и всичко, за което можете да се сетите. Използвайте тази възможност, когато не сте се потготвили напълно. Микрослушалката ще реши вашите проблеми по най – елементарния начин, като е гарантиран успеха във всяко едно начинание.

Честова задавани въпроси: Ако микрослушалката няма сигнал – проверете дали батерията е поставена правилно Ако чувате лек постоянен шум – нормално е и означава, че слушалката е в режим на работа При силен сигнал „Пюл Пюл” – батерията се е изтощила и трябва да я смените с нова

Защо е слаб силата на звука – проверете за ушна кал или съвместимост с телефона