Categories
Без категория

Може ли сайтовете за групово пазаруване да спасят вашия бизнес?

Идеята зад сайтовете за групово пазаруване е позната от доста години в различни вариации, но сайтове, като deals.bg и grabo, правят пазаруването по-достъпно и социално. Всеки ден абонатите и посетителите на тези сайтове виждат по една страхотна оферта за техния град. Офертите са с големи намаления, често започващи от 50% и стигащи до зашеметяващите 90%.

Защо да ползвате техните услуги за вашия бизнес?

Клиентите ги обожават

Хората започнаха да говорят за сделките на деня и за това как всекидневно проверяват каква е тя. Чрез тези сайтове хората закупуват услуги или стоки, на изключително изгодна промоционална цена и често са готови да експериментират с новото, защото могат да си го позволят.

Гарантирана реклама

От бизнес гледна точка, сайт, като deals.bg е изключително практичен заради възможността за реклама. Участваш с оферта в сайта и плащаш дивидент от продадените ваучери на собствениците на сайта, само ако има реализирани продажби. След пускането на сделката в сайта, офертата привлича огромен интерес към фирмата предложила промоцията.

Социална платформа за бизнеса

Типичният посетител на сайтовете за намаления е млад и активен, използва свободно Интернет. Това само може да значи, че при една кампания ще се отчете и силния ефект на маркетинга от уста на уста и вирусния маркетинг. Често потребителите харчат доста повече пари от стойността на самия ваучер, като някои стават и редовни клиенти.

Истински клиенти

Хората закупули ваучери са истински клиенти. Много хора може да влязат днес във вашето студио или магазин и да попитат нещо, но те са само потенциални клиенти. Хората с ваучери са истински клиенти, защото те са платили нещо за ваучера, макар и с голямо намаление и ще имат възможност да изпробват лично стоката или услугата. От този момент нататък от вас самите като търговци зависи изцяло дали тези клиенти ще се превърнат в лоялни такива.  Важно е да отделите нужното внимание и да бъдете максимално старателни с тези клиенти за да се върнат те отново при вас.