Categories
Без категория

Наемане на автомабил под наем

Основното нещо което трябва да направим е да изясним отговора на няколко съществени въпроса. За какво ни трябва кола под наем, за колко време, колко багаж ще носим със себе и не на последно място да обърнем внимание каква сума пари можем да отделим за гориво.Тук  идва въпросът на коя фирмата да се доверим. Сред реномираните софийски фирми предлагащи луксозни коли под наем първото място спокойно можем да отредим на „Спидикарс ООД“ рент а кар.

Събрали вече нужната информация може да се насочим към авто-парка на фирмата ,която трябва да предлага разнообразие от нови коли под наем. Сега вече може да се деверим на личните си продпочетания отностно марката автомобил която харесваме,но сред  доказали те се автомобили под наем можем да  обърнем внимание на Opel Corsa, Seat Ibiza, Opel Astra, Opel  Vectra, семеиният ван Opel Zafira,надеждният и сигурен джип 4×4 Chevrolet Captiva.Изборът в „Спидикарс ООД“  рент а кар не се изчерпва с тези модели,фирмата разполага с  луксозни коли под наем , които могат да задоволят всеки вкус и желание

Да обърнем малко внимаение на  Opel Corsa,която се предлага  от Спидикарс  ООД“ рент а кар

Позиционирана в  клас  икономичен Опел Корса е примамлив  автомобил за под наем. Най-малкия представител от семейството на Опел предлага  неповторим комфорт съчетан с икономисчност и приятни емоции на пътя.Тя е малка но предлага завидно пространство,като общия обем на багажника може да стигне до 1000 литра.Това се дължи на добре оптимизираното пространство на този автомобил

Задължително обърнете внимание на  Peugeot 308

В момента в които влезете в Peugeot 308 ще бъдете пленен от уюта и комфорта на този автомобил, именно по-висококачествените материали, по-голямото внимание към отделните детайли и самата сглобка придават това луксозно излъчване на вътрешността.

Още един достоен член от автопарка на  Спидикарс ООД 

Chevrolet Captiva Автоматик

Могъщ, съвършен и динамичен – тези три определения дават много точен израз на експресивния дизайн на новата Captiva.Автомобила се представя отлично както в градски условия така и в офроуд ситуации,винаги стабилен и предлагащ прецизност в управление до краини висоти.

 Спидикарс ООД. Движим се заедно!