Categories
Без категория

Наем на автомобили в град Пловдив

Ако ви се наложи да търсите коли под наем в Пловдив, то със сигурност ще откриете доста богата информация. Вторият по големина български град се слави с качествени рент а кар услуги, където можете да наемете автомобил в отлично състояние срещу прилична цена. Изберете компания от обяви в пресата, реклама по телевизията или посредством интернет пространството.

Но къде по-точно да отидете, за да за избор на коли под наем в Пловдив. Погледнато през призмата на логиката най-доброто място за търсене на рент а кар е летището, където е разположен офиса на G-Rent и имате достъп до пълна справка за автопарка включващ десетки известни марки и модели возила.

Онова, което ни прави специални е възможността да наемете спортни коли, лимузини, джипове и комбита, според конкретните ви нужди. Веднъж в седмицата компанията пуска автомобили под наем на промоция, което е още една добра новина за гражданите и гостите на Пловдив.

Няма нищо странно в това, че се намираме на аерогарата, тъй като точно тук потребителите имат най-голямо желание, да вземат превозно средство. Хиляди българи се прибират от чужбина за среща със семействата си и веднага питат, къде е рент а кара.

Самата процедура по наемане на МПС включва оглед на последното, съставяне на приемно предавателен договор и даване на предплата за ползването. Останалото са малки формалности, които ще отработите за кратко време. Веднага след подписване на всички документи може да шофирате из пловдивските улици.

G Rent и по-голямата част от сериозните фирми Ви предоставят 24/7 безплатни услуги от пътна помощ, а също и допълнителни уреди за безопасност от типа на въздушна възглавница, обезопасена детска седалка, пожарогасители и много други. Всички тях ще видите още при първата среща с автомобила.

Има ли нещо, което остана неизяснено, ако отговорът е да, посетете g-rent.eu за още подробности около настоящите ни оферти. Желаем ви приятен път и до скоро виждане!