Categories
Без категория

спа хотел във Велинград

Малко са страните в Европа, а и по света, като България, които могат да се похвалят с изобилие от природни дадености. Можем да говорим не само за пенливото море или планинските снежни върхове, но за и нежното докосване на минералната вода. В днешно време хората все повече се доверяват на силата на природата и нейните лечебни свойства. Ако някога имате почивен ден, само за да правите каквото си искате, вие знаете колко сладък може да бъде той. Ако никога не сте правили това преди, трябва да го пробвате, защото е истинско удоволствие. Много хора използват отпуските си и се доверяват на невероятните планински хотели в България. Българската минерална вода е с богат химически състав и биологично активни микроелементи и ще излекува душата Ви. Калните бани ще подмладят тялото Ви, а ароматните билки ще изострят сетивата Ви … Ние притежаваме всичко, което много хора смятат за крайно удоволствие – това е Българското Спа Чудо!

СПА означава не само лечение чрез минерална вода или термална вода за рехабилитация, но също така включва и много други терапии, като ароматерапия, масажи, терапии с лечебна кал, рехабилитация в минерални вани, подводни терапии, подводна гимнастика, хидро масажи, пиене на минерална вода и много други. СПА обикновено предлага уединение и почивка във Велинград. Персоналните грижи и индивидуалният подход към всеки са целите, преследвани от спа центрове.

В България има огромен брой от планински хотели, които могат да ви предложат Спа процедури. Но има едно място, което е короновано за „СПА столица на Балканите“ и това е Велинград спа. Красивата природа, минералните извори и благоприятните за лечението на редица заболявания климатични особености правят хотелите във Велинград предпочитана от български и чужди туристи дестинация. Градът приветливо посреща гостите си, като им предлага лечебни и екзотични СПА и уелнес процедури, бутикова кухня и живописни места за почивка и релаксация. Минералните води във Велинград са с температура между 28 и 86оС бликащи от 80 извора. Те са слабоминерализирани, с дълбок произход, кристално чисти и бистри, използват се за лечение и профилактика при различни заболявания. Централният минерален плаж е в центъра на Велинград, има 50 м. басейн със студена вода и 30 м. с минерална.
Можете да откриете и да се насладите на всички предимства на природните блага в Макси Хотел в град Велинград. Екипът ни предоставя на гостите широка гама от Спа и Уелнес терапии. Тук можете да избирате дали да плувате в басейните, да премахнете токсините благодарение на сауните, или да останете на саме със себе си в стаите ни за релакс. И защо да не го направите в комбинация с някоя бизнес среща, например? За това Макси Хотел Велинград предоставя на гостите си конферентни зали. Ние знаем колко е важна почивката за вас и сме готови да направим всичко за да се чувствате уютно и комфортно.
Подарете си здраве и красота.