Categories
Без категория

Хотели във Велинград, спа

Съвременните хора отделят все по—малко време за себе си и здравето си. Бързаме за работа или за лекции, нямаме време да си приготвим нещо полезно и вкусно за хапване, за това продължаваме да се тъпчем с така познатите ни снаксове и полуфабрикати, които предлага търговската мрежа. Усещаме, че сме качили някое и друго килце, но разбира се не остава време да се заемем с премахването му. Всеки ден си казваме, че от утре спираме цигарите, а последната съботна вечер ни накара да си обещаем, че повече няма и да помиришем алкохол. Добре, само че това никога не се случва. И така, бавно, но славно влошаваме здравето си. Оставаме на произвола не само физическото си състояние, но и състоянието на духа си. От там започват различни видове болести и процеси, които не винаги са обратими. Животът ни е даден веднъж и трябва да направим всичко възможно, за да запазим здравето си. Много хора вече се убедиха, че медикаментите не помагат, а в повечето случай дори влошават състоянието ни. За това се доверяват на алтернативната медицина като хомеопатия, иглотерапия и разбира се балнеология. Наричана още с модерното има Спа, или Уелнес, балнеологията помага да възвърнете здравето си по природосъобразен начин. За наша радост България е една от малкото страни, който изобилстват от природни блага. Морето, чистият въздух, планините, поляните отрупани с различни видове билки, лечебната кал и разбира се минералните извори. Всички тези дадености привличат все повече български и чуждестранни туристи. Един от най—известните и посещавани курорти у нас е Велинград спа. Там се намират голям брой от лечебните минерални извори в страната ни .

Минералните води на Велинград спа оказват благоприятно влияние на организма, посредством своите лечебни свойства. Водата зарежда тялото с минерали и го хидратира. Действа на кожата освежаващо и подмладяващо. Лечебната течност се използва също и за лечение на заболявания на двигателната система.

Вече все повече модерни балнеологични и СПА хотели във Велинград предлагат комплексни процедури за лечение и профилактика на различни видове заболявания или просто за разкрасяване.
Комбинация от всичко това можете да откриете в Макси хотел Велинград. Лукса, който можем да ви предоставим, в комбинация с невероятните Спа процедури ще ви помогне да забравите ангажиментите и да се отдадете на заслужена почивка. Хотелът разполага с басейни, сауни, фитнес, зали за релаксация и масажи от най—добрите масажисти. Също така е предоставена възможността да съчетаете полезното с приятното, за да го направите на ваше разположение са конферентните зали на хотела. Това са само част от екстрите, който можем да ви предложим.
Погрижете се за тялото си като му предоставите всичко, от което има нужда. Почувствайте по—млади, красиви и спокойни. Отделете малко време за себе си и ще бъдете възхитени от резултата.