Categories
Без категория

Престой в хотел Благоевград

За несравним престой в сърцето на града, отседнете в хотел Благоевград. Насладете се на красив дизайн и изискана обстановка във вашия хотел Благоевград. Комплексът предлага просторни и луксозни помещения за настаняване, обзаведени с всички възможни удобства – от най-добрите забавления и великолепен ресторант, до спа център и база за езда.

Ресторантът към хотелския комплекс включва в менюто си предложения от международно признати готвачи. Тук може да дегустирате вкусни пържоли и котлети, ястия и десерти, приготвени с експериментални сезонни съставки. Закуската сервирана в ресторанта на хотел Благоевград е на шведска маса, а готвачите са горди с представянето си и с приготвянето на храна на живо пред гостите. Един аспект, който е съобразен с храненето на гостите в хотел Благоевград е, че е създадено отделно богато меню с вегетариански продукти, така че всички гости да останат доволни.

Гостите на хотел Благоевград могат да се порадват на приятна гледка, докато отпиват от коктейла си, седнали на бара, разположени в лятната градина около басейна. Това е мястото, където те ще могат да се полюбуват на магическа вечер покрай басейна, на фона на дискретна нощна светлина и приятна музика.

Разположен сред красива зелена природа, Хотел Благоевград осигурява уникален синтез между природата и лукса. От извисяващи се планински върхове в предната част на хотелския курорт, до зашеметяващи вътрешни градини, разположени в близост до фоайето. Вечнозелени дървета и терасовидни пейзажи създават спокойна среда. Във вътрешните градини с естествена светлина цъфтят цветя през цялото време.

Великолепно озеленена е и лятната градина, с изглед към просторен открит плувен комплекс, включващ  два основни басейни и частни шатри, игри на маса и специална тераса за групови мероприятия. Спа центърът към хотел Благоевград е наскоро реновиран, и в него гостите могат да се насладят на услуги в козметичните салони и фитнес център. Комплексното обслужване в хотел Благоевград ще задоволи всеки вкус и претенция, благодарение на отличното качество, достъпни цени и приветливо отношение. Самият хотелски комплекс е на кратко време и разстояние от центъра на града и удобното му местоположение го прави още по-атрактивен.