Categories
Без категория

Най-добрият семеен хотел в Сандански – Аджев Хан

Семейните хотели в Сандански стават все повече. За разлика от останалите обаче хотел Аджев Хан Сандански се откроява с традиции и изисканост, която за неговите конкуренти често се оказва само маркетингова стратегия. Аджев Хан съчетава по неповторим начин традиционните възрожденски мотиви и модерните удобства, на които ни хората на 21век сме свикнали.

Ако искате да изживеете една почивка или уикенд далеч от стресиращото ежедневие на 21 век, то хотел Аджев Хан Сандански е именно за вас. Макар създателите му да са наблегнали на традиционната визия в стил Възраждане, то хотелът не може да се оплаче от липса на модерни и съвременни удобства като телевизор във всяка стая, достъп до интернет, телефон също във всяка стая. За тези, които предпочитат да наемат цял апартамент имаме и предимства, защото всеки апартамент в Аджев Хан разполага със собствено джакузи.

В контекста на понижените температури ще споменем, че отоплението в един от най-добрите хотели в Сандански се извършва, както от централно отопление, така и от инсталирани климатици за още по-голям комфорт. Хотел Аджев Хан Сандански е носител на редица награди за семеен хотел, като най-открояващата се от тях е тази от националната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, която го определя като най-добрия семеен хотел в България за 2008 година.

Докато сте гост на хотела можете да се възползвате и от редица удобства, който той предлага, сред които:

  • Механа с оркестър и автентични ястия, създадени по стари български рецепти
  • СПА & Relax център, за да можете да се отпуснете и възстановите своята енергия
  • Игрална зала за билярд и джаги
  • Детски кът за малчуганите

Ако търсите една по-приятна обстановка, то хотел Аджев Хан Сандански е именно за вас, като можете да се свържете веднага и да резервирате своята стая или апартамент на телефон 074/631 140. Ако предпочитате да направите това лично, то можете да откриете хотел Аджев Хан на адрес – ул. Стефан Стамболов 51, 2800 Сандански.