Categories
Без категория

Начини за прекарване на свободно време в нета

Може би ти знаеш поне пет начина да прекараш добре свободното си време сърфирайки в нета. Вероятно обичаш да гледаш разсъблечени дългокоси красавици, да сваляш торенти или да играеш на някоя флаш игра. Всичко това е много готино но днес ние ти предлагаме една алтернативна форма на забавление а именно слушане на онлайн радио.

В мрежата има стотици готини сайтове, които ни предлагат достъп до разни интересни станции като любимите ни Fresh, Melody, Energy, Radio City, Magic FM и много други. Ако пък си фен на поп фолка спокойно може да пуснеш някое нашумяло радио като Веселина, Veronika или Романтика например но също така ще имаш достъп и до радиа извън твоя град.

Интересното на всяко онлайн радио е, че можеш да го слушаш където и да си. Ако си столичанин няма проблем да пуснеш яката пернишка станция Ултра и да се забавляваш максимално. Това което вероятно не знаеш за интернет радиата е, че съществуват такива, които са направени специално за мрежата и не можеш да ги слушаш от радиоприемника вкъщи.

За да се докопаш до някое готино онлайн радио просто влез в търсачката и намери подходящият за теб сайт. Повечето сайтове предлагащи слушането на различни станции имат вградени програми, с коитоп директно да чуете избраната станция. Други пък изискват да имате качена програма за слушане на музика или видео но един WinAmp ще ви свърши чудесна работа.

В началото на статията изброих няколко начина да се забавляваш в интернет гледайки мадами, играейки и даунлоудвайки торенти. Можеш да комбинираш тези благинки като по време на това пуснеш любимото си радио и така купона ще е пълен. Да не забравиш да си пуснеш и някоя регионална Българска станция по мрежата за да разнообразиш вече омръзналите ти столични радиа. Желаем ти приятно забавление и всичко най!