Categories
Без категория

Не карайте пили – доверете се на Drink drive София

Случвало ли ви се е да отидете уж за малко някъде, но да се отпуснете да се забавлявате изпивайки няколко чашки алкохол, а да сте с колата? Чудили ли сте как да се приберете после?

Е, вече няма да имате тези проблеми, ако решите да отидете на клуб или дискотека, за да се забавлявате.

Вече и у нас се предлага услугата Drink and drive.

Не знаете какво е това ли?

Ами най – общо казано, тази сравнително нова услуга, предлагана от компании като http://www.drinkanddrive.bg ви дава възможност да се забавлявате и да пийнете по някоя чашка, без да се притеснявате, че сте с колата си. Просто се обаждате и си уговаряте „прибиране” у дома от служители на компаниите, които предлагат такива услуги.

„Вие пиете, ние шофираме” е услуга, която е много популярна по света, тъй като всеки, който реши да се възползва от нея може да бъде спокоен, че ще си бъде у дома без никакви инциденти.

Като говорим за това, предполагаме сте наясно, че шофирането в нетрезво състояние е опасно, тъй като алкохолът притъпява всички сетива. Дори и само една бира може да се окаже пагубна, и да причините ПТП с ужасни последствия. Освен това, шофирането в нетрезво състояние се наказва и от закона.

Услугата Drink drive София ви дава възможност да се забавлявате колкото искате, без да се притеснявате, че няма кой да прибере колата ви и вас самите, когато сте пили.

Просто се обаждате на http://www.drinkanddrive.bg и посочвате адрес от, където да ви приберат. До 20 минути при вас ще дойде екип от професионални шофьори, които ще ви приберат вас и колата ви без никакви произшествия.

Можете да се обадите и да поискате Drink and drive sofia, в който час искате ( този тип компании работят денонощно и са на ваше разположение във всеки един момент ). Няма значение и на какво разстояние и в кой квартал се намирате – служителите на компанията ще ви намерят, където и да сте и ще ви докарат право пред вратите на дома ви.

Ще докарат и колата ви – нещо, което е много важно, за да не се чудите на другия ден как да си я вземете от мястото на купона от предната вечер.

Услугата Drink and drive може да спаси живота ви, затова нашият съвет е да не карате пили, а да се обадите на професионалните шофьори на компании като http://www.drinkanddrive.bg, които да се погрижат за безопасността ви.