Categories
Без категория

Няколко идеи за полети

Представяме ви няколко интересни и вдъхновяващи предложения за предстоящата ви ваканция, а защо не и един възможен маршрут из всички тях. Преценете сами и потърсете самолетни билети, за да осъществите плановете си възможно най-скоро.

Париж

Има нещо в Париж през пролетта. Разходете се ръка за ръка с любимия си човек през романтичния Монмартър, спрете за по чаша кафе и вкусен кроасан и продължете да поглъщате от незабравимата атмосфера на френската столица. Отидете до някоя от световноизвестните забележителности или просто постойте някъде край Сена и се наслаждавайте на кипящия живот, докато не дойде време за вечеря и разглеждане на кулинарните забележителности в града.

rome9-5921516

Рим

Рим е една от най-популярните дестинации в Европа за почивка по време на великденските празници. Ако вече не един и два пъти сте виждали Колизеума, Ватикана и другите задължителни забележителности, отдъхнете си от туристическите тълпи и се отправете към станалия наскоро модерен квартал Монти. В него е пълно с хубави барове, прекрасни пекарни, старовремски „тратории“ и страхотни бутици. Нищо чудно, че това е любимо място на местните младежи, които обичат да се събират тук.

Единбург

Великденските празници идват, така че осигурете подобаващо забавление за себе си и за децата си. Ако искате към него да прибавите и малко образование, значи мястото на следващата ви ваканционна дестинация със сигурност е Единбург. Тук се провежда Международния фестивал на науката. Събитието започва в предпоследния ден от март и завършва на 15 април, така че имате достатъчно време да осигурите всичко необходимо за пътя. А докато сте там, можете да отидете и до зоопарка в Единбург, за да видите пандите и други интересни създания.

Малага

Ето го и дългоочакваното слънце! До Великден температурите в Малага ще са просто идеални. През април средната температура на Коста дел Сол е 20 градуса, а слънчевите лъчи са направо гарантирани. Затова отсега потърсете евтини полети, за да си осигурите идеален слънчев загар и безгрижно подремване на плажа.

Източник: rezervacianabileti.eu