Categories
Без категория

Обявена бе програмата за СПСЕ

Някои хора възнегодуваха, когато основното събитие от Световните Покер Серии в Европа(СПСЕ) за 2011 година беше преместено от Лондон в Кан по идея на организаторите.

Oсновните причини за това решение бяха по-голямемите зали за провеждане на турнира, както и значително по-доброто време, за сметка на по-високите разходи, което естествено води и до намаляване на наградния фонд.

Въпреки това, след провеждането на СПСЕ 2011, победител в чийто основно събитие стана Елио Фокс, всички предпочитаха Кан да стане новия домакин на престижния турнир вместо надпревата да се пренесе отново в Лондон. Ако вие пък предпочитате онлайн покера пред този на живо, то може да се възползвате от вашия  Betfair начален бонус.

От СПС вече разгласиха, че шестият европейски шампионат ще се проведе отново в един от най-красивите и известни френски градове Кан. Турнирът ще състои отново от седем събития, победителят във всяко, от които ще си тръгне със златна гривна на СПС.

Домакини ще бъдат както и предходната година казино „Бариер де Кан Кросет” и хотел „Маджестик Бариер”. Този вълнуващ турнир, в който би желал да участва всеки професионален покер играч ще се проведе от 21 септември до 4-ти октомври.

Очаква се едни от най-големите имена на световната покер сцена да уважат сибитието, което спечели приза на Европейските покер награди за най-добър турнир на годината.