Categories
Без категория

Пазарувайте изгодно и спестете средства и време.

А какво значи изгодна оферта?

Това е всяка една промоция, отстъпка, разпродажба или намаление, което може да бъде направено от нормалната цена на всички продукти и услуги, които се предлагат в България. Тук можем да изброяваме още много в тази връзка, но предполагам вече разбрахте за какво иде реч.

Каква е целта?

Както гласи нашето мото – ДНЕС СПЕСТИ ВРЕМЕ И ПАРИ ! Достатъчно кратко, точно и ясно. Всеки човек би бил радостен да закупи това, което му е необходимо, на най-добра цена и по възможност да не му се налага да губи време в обикаляне и търсене на магазини. Никой не бива вече да се ограничава да пазарува и в рамките на града, в който живее, защото онлайн търговията навлиза с пълна сила в нашето интернет пространство.

Мотото на PromoFiesta.bg?

Още по-ясно – НИЕ ПОМАГАМЕ НА БЪЛГАРИТЕ ДА ПАЗАРУВАТ ИЗГОДНО ! И тук е налице максимата, че всичко, което е на промоция, е некачествено и винаги по-евтиното излиза по-скъпо. Да, ама не! Няма как един телевизор SONY в един от магазините да струва 2000 лв, а в друг абсолютно същия модел да е намален на 1500 лв и някой от вас да ми заяви, че промоционалния е с по-ниско качество. Нали съм прав?!

Ние даваме възможност на всяко едно лице, търгуващо на нашия пазар, да представи своите оферти. Вие сами преценете дали си заслужава тяхната покупка или не. Все пак всеки от вас знае какво търси, в примера желания телевизор дали да е SONY или NEO. Разликата в марките ( не само в посочените ) е голяма и затова всеки потребител сам избира какви са възможностите и желанията му за покупка.

Promofiesta.bg Ви предоставя ежедневно възможност за достъп до най-изгодните и актуални оферти на българския пазар – промоции, намаления, разпродажби, отстъпки, специални оферти.

Имате още по-добри оферти?! – не се колебайте да се свържете с нас, за да ги предоставим на всички!