Categories
Без категория

Парфюмите днес

Какво е парфюма в днешно време, това е един изключително ценен и съдържателен подарък както за нас така и за нашите близки. Парфюма е направен от есенции разтворени в 97% разтвор на алкохол. Видовете са безброй много, основно те биват мъжки и женски.

Онлайн парфюмерията.. Това е Интернет портал с добре подбран каталог и услуги, чрез които можете да си поръчате оригинален парфюм на по-приемлива цена. Разнообразието в онлайн парфюмериите също е съществено както в нормалните магазини за парфюми. Изработени са с цел улеснение на клиента, и щом сте си харесали даден аромат да си го закупите в Интернет и след два дни да го получите.

Оригиналните парфюми могат да се приемат като отделен вид изкуство, като се започне от създаването на самата миризма и се стигне до направата на бутилката и опаковката. Оригиналният парфюм в повечето случаи лесно се разпознава от фалшификатите. Той е с по-наситена миризма, и може да се различи от ментетата по много фактори. Една от основните разлики е, че оригиналните парфюми са на значително по-висока цена от репликите, разбира се тук важи правилото евтиното излиза по-скъпо.

Мъжките парфюми са вторият основен вид парфюми след женските. Те са уникални що се касае до изработка, аромат и още много други неща. Мъжките аромати са доста по-агресивни от към аромат и обикновено могат успешно да се съчетават с официални и не официални поводи. В нашето време много мъжки парфюми се изработват под бранда на много известни и заслужили мъже.

Царят на парфюма е дамският парфюм, от стотици години това е лидерът в стила на нежният пол. Има безброй видове женски парфюми. Женските парфюми биват както спортни, така и с лек аромат на цветя, също и делови, и разбира се строго официални. Значителна част от лайфстайла на една жена, заема парфюма.

Тестерите представляват предварително изработена бройка аромати служеща за брандиране на нов аромат. Нормално е, при покупката на парфум на стойност например над 100 лева, всеки да изиска първо да провери аромата му. Ето тук идва тестера. Има и произведени тестери служещи за продажба, те с нищо не се отличават от стандартните парфюми по миризма, концентрираност на аромата както и начинът на изработката.

Комплектите парфюми, са идеален подарък както за вас така и за най-близките ви хора. В повечето случаи комплекта съдържа два или три продукта от една серия или модел. Комплекта може да съдържа тоалетна вода, део спрей, парфюм, рол-он и още много други. Това е само избор на производителя възможни са много различни комбинации. Всичко това е прилично подредено в луксозна кутия от която през прозорче добре се вижда нейното съдържание.