Categories
Без категория

Печелете Пари Надомно От Интернет Чрез Афилиейт Маркетинг

Ако търсите допълнителни доходи докато сърфирате из интернет пространството, то несъмнено афилиейт маркетинга би бил подходящ за вас. Не ви е необходим голям първоначален капитал (или никакъв) за да започнете, но за сметка на това има доста добър шанс да си докарвате съвсем прилични доходи с тенденцията те да станат и основни. Това, което ви е наистина нужно е да притежавате ваш собствен уеб сайт. По- надолу в статията ще ви предоставя и решение на този проблем.

Афилиейт програмите са широко разпространен бизнес по цял свят и особено популярни  в САЩ. Статистиката сочи, че  в САЩ с афилиейт маркетинг са заети 24 млн. души, осигуряващи 383 млрд. долара годишен доход, което разбира се е добре дошло за всяка икономика.

Предимства на афилиейт маркетинга пред другите бизнес програми

При афилиейт маркетинга не се продава скъп продукт, с който да е необходимо да се снабдите и да похарчите сериозна сума пари, които не знаете дали ще си възвърнете.

Не е необходимо да правите десетки телефонни обаждания за деня, за да продадете най- накрая нещо.

И както казахме не е необходим начален капитал или ако се изисква такъв той ще е минимален, така че 99% от хората да могат да си го позволят.

Как точно функционират афилиейт програмите?

Компанията, за която работите продава някакъв продукт или услуга. Вие трябва да рекламирате този продукт с вашия сайт и да убедите посетителите да си купят този продукт или услуга, като за целта посетят сайта на компанията през вашия „реферален” линк /казвам реферален, защото така е по- познат в българското интернет пространство/. И така, когато посетител на вашия сайт си купи дадения продукт, вие получавате комисионна (това е определен % от стойността на продукта) от вашата компания. Реално погледнато, най-сложното при афилиейт маркетинга е да се научите как да направите вашия сайт популярен и посещаван, защото колкото повече хора посещават сайта ви, толкова по-голяма е вероятността някой от тях да си купи въпросния продукт или услуга.

Как да изберем добра афилиейт програма?
Изборът няма да е особено труден, защото повечето афилиейтни компании продават продукт или услуга на достъпни цени, което ще рече, че и хората ще могат по- лесно да си ги позволят. Така ще имате реалната възможност да привличате повечче клиенти и да градите успешно своя „афилиейт бизнес”.

В заключение искам да кажа, че афилиейт маркетинга е сериозен бизнес за сериозни хора, но за сметка на това се отплаща добре, на тези, които го усвоят и работят с желание. Веднъж усвоили този бизнес няма да ви е необходимо повече от 2-3 часа дневно , за да вършите необходимата за деня работа.

Накрая ми се иска да ви препоръчам една такава програма www.website.ws/tedi1978, която покрива всички критерии за отлична афилиейтна програма. Освен това, тъй като услугата, която продава е домейн, включите ли се в нея вие получавате собствен такъв, на който ще можете да си качите или създадете собствен уебсайт. А ако нямате опит в създаване на уебсайтове, те са намерили решение и за това като предоставят помощник за създаване на сайтове, с който всеки начинаещ може да се справи.

Освен всичко това тази програма е по джоба на всеки, тъй като ще му коства само 10$ месечна такса за хостинг. Това е чудесна възможност за собствено бизнес начинание без капиталовложения.

Теодора Найденова