Categories
Без категория

Питърсен спечели ЕПТ Копенхаген

Майки Питърсен е името на новият шампион от кръга на Световния Покер Тур (ЕПТ) провел се в Копенхаген. Той трябваше да премери сили с близо 300 човека, като надпреварата продължи цели шест дена.

В крайна сметка Питърсен спечели първото място и увеличи банковата си сметка с още 338,133 евро. Вие също може да подобрите банкрола си с един Betfair покер начален бонус.

На финалната маса останаха само той и неговият по-стар и опитен съотборник Пиър Нювил, който бе фаворит за хедс-ъп битката, според много от покер експертите на турнира.

Играта между двамата се проточи близо шест часа преди да бъде излъчен крайният победител, като по-опитният Нювил изчакваше търпеливо своя момент, в който да има по-силна ръка от тази на опонента си и да заложи всичко на масата.

В повечето ръце младият шампион показваше много по-агресивна и нападателна игра и вдигаше залога, докато Нювил се отказваше и чакаше своя шанс.

В крайна сметка Питърсен успя да вкара в капана си значително по-отиния си опонент, принуждавайки го да заложи всичко с по-слаба ръка.

Ръката на победителя бе съставена от As5h, докато Нювил имаше Ad4c. На флопа, търна и ривъра излязоха съответно KsJs6h,3c и 5d, което означаваше, че Питърсен си тръгва с голямата награда след шестдневна битка изпълнена с много емоции и напрежение. Ако не сте достигнали нивото на тези продесионалисти, може да изпробвате уменията си в Betfair покер уеб сайт.