Categories
Без категория

Прочутите дизайнери на парфюми

Смъртта според много хора слага край на всичко постигнато от човека, но не така стоят нещата с талантливите дизайнери в модната индустрия и особено тези които създават парфюми, тъй като те остават безсмъртни с произведенията си, които са любими на световният елит.

Божествен, дървесен, екзотичен или плодов, кой е любимият ви аромат днес? Дизайнерските парфюми могат да придадат настроение на вашият ден и да станат вашата запазена марка в очите на околните. Как да разберете кой парфюм ви допада? При използването на тестер не вдишвайте аромата веднага след като парфюмът е достигнал до кожата ви. Оставете го така за няколко минути и чак тогава го подушете. Ето и някой от най-големите дизайнери на парфюми, които са си заслужили славата със своите произведения притежаващи невероятен аромат и магнетизъм:

Carolina Herrera:

Това е една от водещите марки в модната индустрия. Дизайнерските и парфюми са едни от най-търсените заради елегантните и етерични аромати. Carolina Herrera 212 е любим на много хора заради свежият цветен аромат, който може да озари денят ви. Освен това този дизайнерски парфюм има уникално и запомнящо се шишенце.

Christian Dior:

Флорални и освежаващи тези дизайнерски аромати са наистина примамливи и съблазнителни и това може да потвърди всеки, който ги е усетил дори само веднъж. Китайските шишенца за емфие са вдъхновили дизайнера при изработката излезлият точно в денят на Свети Валентин Midnight Poison. Много женствена е и бутилката на J`ADORE. Когато говорим за дързост, флирт и за секси аромати Addict 2 е точно такъв парфюм за нежната половина на човечеството. Мъжете също не са пренебрегнати и дизайнерският отговор за техните търсения е комбинацията от цитрусовите нотки и портокалов цвят съчетани в Dior Homme.

Azzaro:

Марката има редица дизайнерски парфюми за мъже, както и за жени. Azzaro, има силно опияняващ аромат, който може да добавите към романтиката на вечерта. Pink Tonic има много съблазнителен аромат и всяка жена може да бъде сигурна, че няма да остане незабелязана когато е с него. В интересното розово шишенце са комбинирани цветни и плодови нотки. Мъжете могат да открият своят парфюм в лицето на Silver Black, който има изтънчен, изключително завладяващ и мистериозен аромат. Този парфюм е много сполучлив начин за завладяване сърцето на една дама.